Nici n-ai idee care sunt cele mai murdare locuri din locuinta ta! Afla cum sa te feresti de bacterii si invata cum sa le cureti corect

Nici n-ai idee care sunt cele mai murdare locuri din locuinta ta! Afla cum sa te feresti de bacterii si invata cum sa le cureti corect

Cu totii avem tendinta de a spune ca vasul de toaleta este locul cu cei mai multi microbi. Gresit! Afla de mai jos care sunt cateva dintre lucrurile pline de microbi si afla cum le poti curata corect pentru a te feri de boli.

Cafetierele

Rezervorul cafetierei este unul din locurile care adapostesc cei mai multi microbi. Fiind umed si intunecos, rezervorul cafetierei este un mediu perfect pentru inmultirea mucegaiurilor, a fungilor si a bacteriilor coliforme. Cea mai buna metoda de curatare a cafetierei consta in turnarea in rezervor a patru cani de otet.

Covoarele

Covoarele sunt pline de microbi si pot fi de 4000 de ori mai murdare decat vasul de toaleta! Un mod eficient de a indeparta murdaria si petele este sa folosesti sifon sau apa tonica. Bicarbonatul de sodiu indeparteaza mirosurile neplacute din covor.

Carpele de bucatarie si buretii de vase

Carpele si buretii se incarca rapid de murdarie si de microbi. Daca vrei sa refolosesti buretii, umezeste-i si baga-i la microunde cateva minute. Fa asta in fiecare zi!

Carpele textile trebuie si ele spalate la masina o data la doua zile.

viewscnt

Din aceeași categorie