O ediţie de săbătoare la Super Cireaşa de pe tort cu Pacha Man şi Valentin Sanfira vs. Margherita de la Clejani şi Claudia Ghiţulescu

O ediţie de săbătoare la Super Cireaşa de pe tort cu Pacha Man şi Valentin Sanfira vs. Margherita de la Clejani şi Claudia Ghiţulescu

Sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.30, Prima TV pregăteşte telespectatorilor o super ediţie a emisiunii Super Cireaşa de pe tort cu Pacha Man şi Valentin Sanfira vs Margherita de la Clejani şi Claudia Ghiţulescu. Maestrul Horia Vîrlan va intra în casele românilor cu un show vesel şi mai ales cu ponturi culinare pe care nu trebuie să le ratezi. Fiind o ediţie de Paşte se va găti tradiţional: friptură de miel, ciorbă de miel şi drob. Despre Margherita şi Claudia, maestrul Horia Vîrlan a remarcat că nu se descurcă foarte bine în piaţă: “Se plimbă prin piaţă ca şi cum ar fi pe Champs Elysees. Sunt monumentale, rar am mai văzut aşa ceva la emisiunea noastră”.

De altfel Margherita de la Clejani a şi recunoscut că nu ştie să gătească şi nici nu-i place: “Gătitul nu este pentru femei, tai, ai unghii, miroşi a mâncare. Eu când mă mărit va trebui să găsesc o soluţie ca să nu gătesc. Ori o iau pe mama cu mine ori îmi iau un bărbat bucătar, un Chef ceva”.

În echipa cealaltă lucrurile au mers mai bine. Valentin Sanfira s-a descurcat de minune la piaţă iar Pacha Man a declarat că nu mai merge fără Valentin pentru că nu au trebuit să cheltuiască vreun leu. În schimb, Valentin, prezentatorul de la Mama mea găteşte mai bine, a spus că la gătit se bazează pe Pacha Man. “M-am simţit foarte bine la emisiune. Pacha e un băiat extraordinar şi ne-am înţeles foarte bine. Ne-am împărţit sarcinile: eu am luat pe gratis de la piaţă iar el a gătit drobul de miel. El s-a ocupat de asta şi eu am făcut o mâncare tradiţională gorjeană – tocanul de Novaci. O mâncare tradiţională, simplu de făcut şi foarte gustoasă” a declarat Valentin. (vezi video aici)

Cum s-au distrat vedetele, ce au gătit şi cine a ieşit învingător din competiţie vedeţi sâmbătă, la ora 20.30, la Prima TV într-o ediţie de sărbătoare a emisiunii Super Cireaşa de pe tort.

viewscnt

Din aceeași categorie