Pasiune şi speranţă un nou serial italian, din 3 mai, la Prima TV

Pasiune şi speranţă un nou serial italian, din 3 mai, la Prima TV

Prima TV încheie această primăvară cu o nouă surpriză pentru telespectatorii săi. Un nou serial italian, Pasiune şi speranţă, care va fi difuzat începând cu 3 mai, de la ora 16.00, la Prima TV, va aduce parfumul anilor 50 pe micile ecrane.

După pierderea, ce n-a putut fi evitată, a unuia dintre fraţii lui, Vito, cel mai mare dintre copiii familiei Licata, decide să se mute într-un oraş bogat din Liguria împreună cu mama, cu sora şi cu fratele său. Principala dorinţă a lui Vito şi a fratelui său, Saruzzo, este aceea de a-şi găsi câte un loc de muncă pentru a le putea asigura un trai decent mamei şi micuţei Rosa, sora lor. Aceştia reuşesc să îşi găsească de lucru la cel mai important constructor din noul oraş, comandantul Schivo, un om lipsit de scrupule. Deşi sunt prost plătiţi pentru munca la care sunt supuşi, Vito nu renunţă şi este dispus să asigure, cu orice preţ, traiul decent pentru familia lui. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Saruzzo, care se va revolta, motiv pentru care cei doi fraţi vor intra în conflict.

Bineînţeles că şi iubirea constituie un motiv de intrigă în povestea noului serial italian, relaţiile contrastante de dragoste al celor doi fraţi fiind, de asemenea, un nou motiv de conflict între cei doi.

Întreaga acţiune se petrece pe străzile celui mai rău famat cartier din Liguria unde se vor naşte pasiuni irezistibile, gelozii şi răzbunări crude. Pasiune şi speranţă este un serial despre căutarea unei noi vieţi, mai bune, într-o lume total necunoscută. Urmăriţi intrigile noii poveşti italiene începând cu 3 mai, de la ora 16.00, la Prima TV.

Din 3 mai, de luni până vineri, de la ora 16.00, Pasiune şi speranţă va fi locul unde telespectatorii se vor întâlni la Prima TV cu povestea unei familii care îşi caută fericirea într-o lume căreia îi este teamă de tot ce este diferit.

viewscnt

Din aceeași categorie