PASIUNE TOSCANĂ 4: Întoarcerea Aurorei

PASIUNE TOSCANĂ 4: Întoarcerea Aurorei

Deşi toată lumea credea că a murit şi nimeni nu mai avea vreo speranţă, cel de-al patrulea sezon al serialului Pasiune toscană dezvăluie o veste incredibilă, dar şocantă în acelaşi timp: Aurora trăieşte!

În cei doi ani de la dispariţia Aurorei, multe lucruri s-au schimbat în Villalba. O inundaţie şi prăbuşirea barajului Villalba au dus la distrugerea podgoriilor din zonă, printre care şi Primaluce, averea familiei Taviani. Vinul, pământul şi chiar casa în care au crescut Aurora, surorile ei şi micuţa Eva au fost grav afectate.

Noul sezon va reveni cu noi personaje, printre care si familia Astori, mereu implicată în treburile familiilor Monforte şi Taviani şi acuzată că a sabotat barajul pentru a distruge pământul şi a achiziţiona terenuri la preţuri accesibile. Din familia Astori face parte şi Fiamma, o tânără rebelă îndrăgostită de Edoardo şi interpretată de actriţa de origine română, Gloria Rădulescu.

Telespectatorii vor putea descoperi povestea Aurorei din spatele dispariţiei, dar şi implicările familiei Astori în evenimentele recente din Villalba în noul sezon Pasiune toscană, în premieră în România, din 5 aprilie la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie