Pe 13 mai, de la ora 20.20, un Schimb de mame surprinzător la Prima TV

Pe 13 mai, de la ora 20.20,  un Schimb de mame surprinzător la Prima TV

Duminică, 13 mai, de la ora 20.20, la Prima TV, la Schimb de mame veţi face cunoştinţă cu două familii în care traiul de zi cu zi este extrem de diferit.

La Craiova, Alina şi soţul ei mai tânăr cu unsprezece ani, Ionuţ, duc o viaţă liniştită, alături de Isabelle, fata mamei dintr-o fostă relaţie cu un francez. Mama mai are doi băieţi mari dintr-o primă căsnicie, mutaţi pe meleaguri străine, unul din ei având la rândul lui o fetiţă. Aşadar, Alina şi Ionuţ, deşi destul de tineri, sunt şi bunici. Se ocupă împreună de trei magazine de haine, afacere pe care mama a pus-o pe picioare în urmă cu câţiva ani. Cei trei membri ai familiei Florescu nu duc grija zilei de mâine, ba din contră, se bucură de avantajele unei vieţi citadine pline de suprize plăcute, vacanţe şi ieşiri dese.

La Lunca frumoasă, Viorica a fost părăsită în urmă cu cinsprezece ani de soţul ei. Pe vremea când erau împreună, neputând avea copii, l-au adoptat pe micuţul Giani, de la vârsta de doi ani. Acum băiatul are 15 ani, e în clasa a VIII-a şi, după spusele mamei sale, nu prea învaţă, fiind prins în mrejele adolescenţei timpurii. Cei doi au o gospodărie pe care o îngrijesc cu greu, zilnic, încercând să facă faţă greutăţilor de zi cu zi.

Ajunsă la Craiova, Viorica trăieşte din plin viaţa celor de aici, participând la concursuri de modelling, încercând delicateţuri, care pentru familia Florescu sunt accesibile în fiecare zi. Aici, mama află că deşi Isabelle face cursuri de pilotaj, modelling şi echitaţie, având toate condiţiile să se dezvolte frumos, ea este totuşi un copil la fel ca al ei, cu problemele şi secretele ei. Ionuţ se arată dispus să-i arate mamei cât mai multe din stilul lor de viaţă, spre mulţumirea şi uimirea unei mame de schimb mult mai simple, care nu a avut ocazia să vadă prea multe în viaţă.

La Lunca frumoasă, Alina este impresionată până la lacrimi de situaţia acestei familii, având pe alocuri chiar nevoie de încurajările unui băiat isteţ şi frumuşel. Zilnic mama trebuie să care apa de la o fântână din apropiere, să dea de mâncare păsărilor şi chiar să-i gătească băiatului. Giani însă nu înţelege lumea din care face ea parte, minunâdu-se la fiecare pas de preţiozitatea unei mămici de schimb care nu pare să înţeleagă pe unde a ajuns. Sfaturile ei sunt luate în seamă, însă lui Giani îi vine greu să se obişnuiască cu ţinutele ei sofisticate şi felul ei de a fi. Mai multe, duminică, de la ora 20.20, la Prima TV.

Urmăriţi evoluţia celor două familii duminică, 13 mai, de la ora 20.20, la Prima TV. Noul sezon al emisiunii vă pregăteşte încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reuşesc sau nu, puteţi afla în fiecare duminică, de la ora 20.20, la Prima TV.

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa Schimbului de mame se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 şi 021 311 70 94, la adresa de e-mailschimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

viewscnt

Din aceeași categorie