Pe 22 iunie, Arenele Romane se transformă în cel mai mare club din Bucureşti

Pe 22 iunie, Arenele Romane se transformă în cel mai mare club din Bucureşti



Pe 22 iunie, Arenele Romane se vor transforma în cel mai mare club din Bucureşti, cu mai bine de 10 ore de muzică şi dans, până în zorii zilei de 23 iunie 2018. Nelipsitele melodii din cluburile si radiourile României, ”Mi Gna” şi ”Bella”, vor anima mulţimile in cadrul unui concert de neuitat. Biletele se găsesc în retelele Eventim.

Artistul care a dat peste cap topurile muzicale din întreaga lume, Maître Gims, muzicianul congolez care a cucerit întreaga Europă, vine pentru prima dată în România! În deschidere ne vom bucura de un playlist live cu Vescan şi invitaţii lui, Faydee, Young Zerka, Moh Green (Franţa) şi Maria Andria (Cipru), dar şi de streetdance cu Trouble Crew.

Julie Mayaya, caştigătoarea trofeului ”Vocea României” în 2012, va cânta şi ea doua piese în deschidere, suntem curioşi dacă vor conţine ceva influenţe din ritmurile congoleze, având în vedere originea atât a lui Maître Gims cât şi a lui Julie Mayaya.

După concertul lui Maître Gims, distracţia continuă cu seturi de club puse de cei mai iubiţi dj din România, amfitrionii party-urilor fara de sfârşit de la Kudos Beach şi after-party-urilor din Bucureşti: Adrian Eftimie, Optick şi Rosario Internullo, italianul cu ”sentimente colorate”.
Intrarea este liberă la after party, adică începând cu miezul nopţii.

Pe 22 iunie Arenele Romane devin punctul de atracţie al tuturor celor care merg de obicei în discoteci şi cluburi, dar şi al celor care vor să experimenteze în premieră combinaţii unice de rap franţuzesc cu rumba congoleză, urmate de seturi de clubbing care te trimit direct la Ibiza şi la cele mai tari festivaluri ale lumii.

Evenimentul este organizat de MGM Booking şi Carpathia International Events şi este comunicat de HTag PR.

viewscnt

Din aceeași categorie