Pe Livia Taloi o ştiţi din serialul Trăsniţii, însă, atunci când nu este pe platourile de filmare… salvează vieţi.

Pe Livia Taloi o ştiţi din serialul Trăsniţii, însă, atunci când nu este pe platourile de filmare… salvează vieţi.

Ne oferă iubire iubire şi încredere, în schimb, sunt abandonaţi, sau, mai rău, maltrataţi. În loc să îi protejăm, îi chinuim. Pe Livia Taloi o ştim din serialul Trăsniţii, însă, atunci când nu este pe platourile de filmare… salvează vieţi. Îşi dedică timpul şi sufletul câinilor abandonaţi, bolanvi şi maltrataţi. Nu are ajutoare, se luptă de una singură pentru ca vieţuitoarele să fie salvate de la o soartă cruntă şi de la… nepăsare. În schimb, patrupedele îi oferă protecţie şi siguranţa că… nu va fi vreodată singură. Vă avertizăm, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Livia are patru animale. Unul dintre ele este Misha, un motănel care îi face viaţa mai frumoasă în fiecare zi. Este cuminte, blâng şi iubitor, cu toate că nu a avut o viaţă uşoară. Era pui când a fost abandonat într-un adăpost pentru câini.

În cei şapte ani de când a fost salvat, Misha şi Livia sunt de nedespărţit. Motănelul îşi petrece chiar şi vacanţele… cu familia.

Nu doar de Misha are grijă. De fiecare dată când vede un căţel abandonat, fie pe stradă, fie la adăpost, Livia începe „operaţiunea de salvare”. Îi duce la doctor, după care le oferă un cămin cald şi sigur. Actriţa a găzduit la curte… trei câini: pe Negru, Chaplin şi Aria, de care are grijă şi le oferă tot ce e mai bun.

Ei ştiu că sunt iubiţi şi se bucură nespus de fiecare dată când îşi văd… salvatoarea. Niciunul dintre ei nu este de rasă, însă fiecare a dus o viaţă cruntă până când au fost salvaţi din ghearele morţii.

Nu a rămas indiferentă în faţa acestor abuzuri şi nu se opreşte aici. Livia caută ajutoare, pentru ca toţi câinii să aibă o şansă la o viaţă normală.

Intră pe focusprimatv.ro şi semnează petiţia. Numai împreună putem schimba ceva. Spune STOP indiferenţei! Fii tu schimbarea!

viewscnt

Din aceeași categorie