Povestea dramatica a Adrianei Nae, joi seara la Focus

Campania „Stop indiferentei” demarata de Prima TV continua.
 
Joi, 4 iunie, in cadrul jurnalului Focus urmariti un caz socant. In luna aprilie 2008 Nae Adriana Liliana a plecat de la domiciliul sau si nu a mai revenit. O perioada de timp a tinut telefonic legatura cu familia, insa in luna august 2008, aceasta le-a spus parintilor sa nu o caute pentru ca s-a „casatorit” si este in Constanta. Captivi intr-un noian de ganduri negre si lacrimi amare, parintii se roaga ca fata lor sa vina acasa pentru ca simt ca nu pot trai fara ea.
 
Intr-o casa saracacioasa se consuma zi de zi o drama nesfarsita. Noua suflete traiesc inghesuite intr-o singura camera. Printre ei a fost aici candva si Adriana, cea mai mare dintre copiii familiei Nae.
 
La 16 ani, isi ajuta parintii sa ii creasca pe fratii mai mici. Anul trecut ceva s-a rupt in sufletul fetei si a decis sa plece. Nu a spus nimic nimanui, mama stia ca fata spala rufe in curte, insa Adriana plecase deja de acasa, pe furis.
 
Situatia materiala a familiei este precara, parintii neavand posibilitatea de a creste si educa copiii in bune conditii.
 
In ciuda tuturor eforturilor depuse, pana in momentul de fata Adriana nu a fost gasita. Reporterii Prima TV cred insa ca “Impreuna o putem gasi”.
 
Campania Focus are ca principal scop determinarea unei atitudini responsabile in privinta copiilor disparuti. Urmariti in fiecare seara, in cadrul jurnalului Focus, povestile dramatice ale acestor copii.
viewscnt

Din aceeași categorie