Povestea impresionanta a Anei Maria: are 29 de ani si cantareste 105kg. Cum a ajuns supraponderala

Ana Maria este o tanara de doar 29 de ani care cantareste 105 kg, avand o inaltime de doar 160cm. Ea a marturisit printre lacrimi in emisiunea „Ajutor, vreau sa slabesc!” cum a ajuns sa se ingrase atat de rau.

Cu toate ca a avut mereu tendinte de ingrasare si nu a fost o persoana slaba din fire, Ana Maria marturiseste ca la finalul liceului cantarea doar 57kg. Cum a ajuns sa isi dubleze aproape greutatea, ne marturiseste chiar ea:

„Am 1.60 si 105 kilograme si 29 de ani. N-am fost niciodata slaba, tot timpul am avut o problema cu greutatea. Cel mai mult este ce am acum: 105. In clasa a 12-a aveam 57. Daca nu ma abtineam de la mancare imediat se punea pe mine. Am ajuns la kilogramele astea mancand, e cel mai corect spus. Probabil si pe baza de stres.”

Ana Maria este maritata, iar sotul ei se fereste sa ii reproseze ceva in legatura cu dieta si greutatea ei.

„Fata in fata nu am avut aceasta discutie. I-am sugerat sa mai lase seara putin mancarea, insa o discutie fata in fata nu am avut pentru ca nu vreau sa ma bag. Am incurajat-o insa sa se inscrie la emisiune. 65 de kilograme avea cand am cunoscut-o eu si de asta m-am si indragostit de ea”, povesteste Adrian.

„Sotul meu imi spune sa fac ceva. Nu imi spune ca sunt grasa decat foarte rar. Foarte rar imi spune si probabil ca de aia ma si supar. Inainte de nunta m-am chinuit sa fiu mai slaba, aveam la 72-74 kg. Dupa nunta am plecat in luna de miere in Turcia la All Inclusive, „mananca cat poti” cam asa ceva si de acolo mi s-a tras totul. De la dulciuri si alte mancaruri. Am luat 5kg intr-o singura saptamana”, isi aminteste Ana Maria cum a inceput calvarul ei in lupta cu greutatea.

Din fericire, insa, ea este foarte hotarata sa faca ceva in privinta problemei cu care se confrunta, iar specialistii de la „Ajutor, vreau sa slabesc!” ii vor da o mana de ajutor.

„Trebuie sa iau masuri, nu prea pot sa vorbesc despre asta ca imi vine sa plang. Asa sunt, imi pare rau pentru ce am facut. Nu am niciun motiv pentru care am ajuns asa. Nu am nicio scuza. Dar pana aici a fost, de acum va fi inapoi”, a povestit printre lacrimi tanara.

Alaturi in lupta cu kilogramele ii va sta atat sotul cat si mama ei, amandoi o incurajeaza si o sustin.

„Nu mananca mult, insa nu respecta mesele, probabil ca asa asimileaza. O fi poate si pe sistem nervos. Chiar nu pot sa imi explic de ce a ajuns asa. Mereu ii spun: „Mama, tu esti tanara, pleci in concediu, la o petrecere, la o nunta, e o problema sa iti cumperi o rochie. Eu am tot vazut ca creste greutatea si i-am spus sa faca ceva”, spune cu ingrijorare Maria, mama Anei.

O sa reuseasca ea sa duca la bun sfarsit aceasta lupta si sa isi schimbe radical stilul de viata? Acest lucru il puteti vedea in fiecare joi, de la ora 20:30 in noua emisiune marca Prima TV, „Ajutor! Vreau sa slabesc”, un reality show plin de emotie, provocari si motivatie.

viewscnt

Din aceeași categorie