Prima TV împlineşte 20 de ani!

Prima TV împlineşte 20 de ani!

17 decembrie este ziua în care postul Prima TV împlineşte 20 ani, două decenii în care s-a remarcat prin divertisment de calitate, seriale, sitcomuri şi reality-show-uri care au adus în faţa televizoarelor telespectatori de toate vârstele. De la formate internaţionale de succes până la producţii originale, Prima TV este televiziunea care a adus entartainment-ul în casele românilor prin emisiuni precum Schimb de mame, cel mai longeviv reality – show, Cronica Cârcotaşilor, cea mai longevivă şi premiată emisiune pamflet din ţara noastră, Trăsniţii, cel mai longeviv sitcom din lume, care a intrat în Cartea Recordurilor,

Prima TV este postul românesc care a adus conceptul de reality-show în peisajul media autohton prin producţiile Big Brother, Supernanny sau Schimb de mame. Megastar a fost talent show-ul care a adus în atenţia publicului românesc un astfel de format care a lansat adevărate staruri în muzica românească: Cătălin Josan, Raluka sau Andrei Găluţ. În 2002, apărea la Prima TV precursorul serialelor româneşti – În familie iar parodia a fost la ea acasă prin celebrul serial Mondenii. Tot PrimaTV a deschis drumul şi în ceea ce priveşte era cooking-show-urilor cu Cireaşa de pe tort, emisiunea care se numă­ră printre preferatele multor români şi datorită prezenţei lui Horia Vîrlan, maestru al artei culinare, cu un simţ al umorului rafinat, cel care acum dă sarea şi piperul emisiunii Mama mea găteşte mai bine alături de îndrăgitul prezentator Valentin Sanfira. De asemenea, emisiunile Miss fata de la ţară şi M-a făcut mama artist, două formate 100% româneşti, au fost realizate la Prima TV, iar la scurt timp au devenit formate internaţionale, fiind achiziţionate în mai multe ţări din lume.

De 20 ani Jurnalele Focus de la Prima TV aduc materiale în exclusivitate şi reportaje

speciale. În cadrul acestora, Prima TV a desfăşurat nenumărate campanii şi a ajutat românii aflaţi în suferinţă. Mai multe familii şi-au îndeplinit visul de a avea propriul cămin, copiii au fost ajutaţi să se integreze social şi să-şi construiască un viitor. Echipa Focus aduce zilnic cele mai importante informaţii ale zilei, dar şi poveşti ale unor oameni obisnuiţi în împrejurări neobişnuite. Şi pentru că este zi de sărbătoare, ştirile Focus din 17 decembrie vor cuprinde o serie de informaţii despre istoria Prima TV, cu invitaţi speciali printre care se numără şi Cristina Ţopescu, Adriana Mariş, Melania Medeleanu. Acestea au fost prezente la o serie de evenimente care au schimbat lumea şi România, cum ar fi atacul de la New York din 9.11.2000, alegerile prezidenţiale din ţara noastră sau cele din S.UA, războiul din Irak şi multe altele.

De-a lungul întregii zile de 17 decembrie, programul Prima TV va fi dedicat sărbătoririi celor 20 de ani. Astfel, de la 15.30, Chef Dezbrăcatu va găti împreună cu Constantin Zamfirescu, cunoscut drept Gogoaşe din serialul Trăsniţii. Cei doi pasionaţi de bucătărie vor pregăti un preparat de sărbătoare: Cozonac Rosencranz. Acesta este o reţetă de inspiraţie vieneză, un cozonac răsturnat cu multă nucă şi caramel. Cum s-au descurcat cei doi şi cum sărbătoresc 20 de ani de Prima TV, duminică, 17 decembrie, de la ora 15.30.

Tot duminică, de data aceasta la Mama mea găteşte mai bine, telespectatorii sunt invitaţi să urmăreasca două echipe venite în emisiune pentru a sărbători 20 de ani de Prima TV. Este vorba de cei care sunt la pupitrul ştirilor Prima TV Livia Graur – prezentatoarea Focus 14.00 şi 16.30 şi Marius Saizu prezentatorul Focus în fiecare week-end şi realizatorul emisiunii Dosarele DNA. “Adversarii” lor? Cei care aduc, de luni până joi, ştiri mondene pe micul ecran, prezentatorii Focus Magazin, Diana Bart şi Alexandru Constantin.

Pentru Horia Vîrlan cei 20 de ani înseamnă două decenii de „emisiuni frumoase, vesele, curate, care înseamnă rodul muncii unei echipe de oameni frumoşi, veseli şi cu sufletele curate. Horia Vîrlan a început să lucreze în televiziune în vara anului 2008 şi nu credea că va prinde un an şi cu atât mai mult nu credea că o să aibă ocazia să se bucure de această aniversare. De aceea, la sărbătorirea celor 20 de ani, el face o urare din suflet către Prima TV: “Să fie la fel de sinceră, cuminte şi frumoasă ca până acum şi să aibă parte de cât mai multe împliniri!”

viewscnt

Din aceeași categorie