Ramona Costea a fost votată drept Prima Mamă a sezonului 23 a emisiunii Schimb de mame!

S-a declarat câştigătoarea titlului de “Prima Mamă” a emisiunii Schimb de mame, difuzată în fiecare duminică seara de la ora 20.30 la PrimaTV. În acest sezon, experienţa schimbului de mame a fost trăită de familii din toate colţurile tării. Până acum, mamele „de schimb” au avut şansa să-şi descopere talente nebănuite şi să înveţe lucruri noi în timpul participării la emisiune.

Ramona Costea, din Brasov este câştigătoarea celui de-al 23 -lea sezon “Schimb de mame”! Titlul de “Prima Mamă”, câştigat de Ramona, i-a adus în cont 2500 de euro! Când a fost anunţată de premiul de 2.500 de euro, acordat de Prima TV, Ramona a fost extrem de fericită. Ea este o mamă tare mândră, are doi copii care îi ocupă tot timpul şi a ales să fie alături de ei. Soţul Ramonei este şofer şi de ani de zile îşi împarte timpul între muncă şi familie. Îşi iubeşte soţia la nebunie, însă un singur lucru îl scoate din minţi: obsesia ei pentru curăţenie. Anul trecut, Ramona a decis că este timpul să facă o schimbare în viaţa ei, aşa că s-a înscris la emisiunea "Schimb de Mame", în sezonul 23, pe care l-a şi câştigat iar cu banii acordaţi de Prima TV Ramona vrea să-şi modernizeze o parte din casă.

PrimaTV continuă înscrierile pentru noul sezon al emisiunii “Schimb de mame”! Doamnele care doresc să devină vedetele noului sezon „Schimb de mame”, difuzat în fiecare duminică pe PrimaTV de la orele 20.30, trebuie să aibă cel puţin un copil minor în familie şi o locuinţă cu cel puţin două camere locuibile, indiferent de zona ţării. În noul sezon, mamele care cred că pot face faţă provocărilor să se înscrie la unul dintre cele mai solicitante misiuni pe care o pot îndeplini: cea de mamă pentru altă familie.

Înscrierile se pot face în continuare la numărul de telefon la 0727 224 974 sau la adresa de e-mailcasting@paprika-latino.com! dar şi pe pagina oficială de facebook: www.facebook.com/schimbdemameoficial.

viewscnt

Din aceeași categorie