România şi-a ales ambasadoarea frumuseţii care ne va reprezenta la Las Vegas!

România şi-a ales ambasadoarea frumuseţii care ne va reprezenta la Las Vegas!


Pe 1 noiembrie, a avut loc finala ”Miss Universe România 2017”, la Magic Place Events Grant, un centru de evenimente spectaculos, aparţinând Mihaelei Borcea, care, alături de
​ ​
Organizaţia Miss Universe România, a ​făcut posibilă desfăşurarea ediţi​ei​ a-7-a ”Miss Universe România”.
Cel mai important concurs de frumuseţe din lume îşi aşteaptă frumoasele de pe toate continentele, pe data de 26 noiembrie 2017, la Axis Theatre, în Las Vegas, unde va avea loc cea de-a 66-a ediţie ”Miss Universe”.

Astfel, România şi-a desemnat aseară ambasadoarea, prin votul juriului, dar şi al publicului, în cadrul unui spectacol elegant, presărat cu momente de muzică şi dans, risipind astfel din emoţiile celor care au venit să le susţină pe cele 24 de finaliste rămase în concurs.



Câştigătoarea titlului ”Miss Universe România 2017” este constănţeanca Ioana Mihalache, model internaţional, care a mai reprezentat de două ori ţara în competiţii de frumuseţe, la Manila (Filipine) şi la Las Vegas (SUA).

În cadrul Miss Universe România 2017 au fost decernate însă şi alte premii, precum:
Miss One Life România: Greta Toma
Miss Magic Place Events Grant: Larisa Gabriela Udilă
Miss Premier Palace Spa Hotel: Andra Neacşu
Miss Social Media: Larisa Gabriela Udilă
Miss Popularitate: Ana Maria Laura Şerban
Miss Universe, Third Runner-Up: Antonia Moraru
Miss Universe, Second Runner-Up: Larisa Gabriela Udilă
Miss Universe First Runner-Up: Francesca Isabela Danef

Juriul a fost format din:

Cătălin Botezatu, creator de modă
Mihai Albu, designer de pantofi
Aura Anghel, preşedinte şi fondator Luxury Academy
Bianca Constantin, Miss Universe România 2009
Ernest Hadrian Bohm, preşedinte al Organizaţiei Miss Universe România
Marian Dumitru, preşedinte Premier Palace Spa Hotel
Alina Ciorogariu, Vicepreşedinte al Organizaţiei Miss Tourism World
Cristi Călina, reprezentant OneLife
Alexandra Gherghe, reprezentant OneLife
Mytouche, fotograf oficial Miss Universe România
Ion Garaba, Mister World România 2016

Cel mai celebru creator de modă, Cătălin Botezatu, totodată şi preşedintele juriului, şi-a manifestat bucuria că anul acesta colegii lui de jurizare au fost la unison, declarând: ”Mă bucur că şi ceilalţi membri ai juriului au ales-o pe Ioana Mihalache. E înaltă, are zâmbet, atitudine, corp, experienţă în modeling, vorbeşte limba engleză perfect şi cred că va reprezenta România cu succes la Las Vegas”.

Frumoasa româncă va fi îmbrăcată de Cătălin Botezatu şi încălţată de Mihai Albu la finala de la Las Vegas.

În cadrul spectacolului Miss Universe România 2017, ţinutele de seară, elegante şi meticuloase, au fost asigurate de Black Sugar, iar costumele de baie, cu adevărat spectaculoase şi unice, au fost oferite de Cătălin Botezatu.
Spectacolul, prezentat de Claudiu Constantin, a fost completat de un program artistic pe măsură, cu: Imperial Orchestra, Andrei Leonte & Play Orchestra, Bianca Sârbu, Wilmark Dance Academy, Edward Sanda, Allure Cabaret, Dorina Vasilashko şi Navi.

Evenimentul ”Miss Universe Romania 2017” a avut drept partener principal: Premier Palace Spa Hotel, partener oficial: OneLife România şi a fost comunicat de HTag PR.


Cine este Miss Universe România 2017?
Ioana Mihalache s-a născut la Constanţa, are 26 de ani, 1.82 m şi 88-61-91. Frumoasa blondă vorbeşte trei limbi străine şi de câţiva ani este model internaţional, cu numeroase prezentări de modă în ţări precum US, UK, Liban, China, EAU etc.

”Miss Universe România 2017” nu este prima competiţie de frumuseţe câştigată de Ioana, ci a treia, după ”Miss Earth” (2013) şi Miss Grand (2017), reprezentând astfel România la Manila, în Filipine şi la Las Vegas, în SUA.
Absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi a unui master în Politici Europene de Dezvoltare Regională, Ioana Mihalache ştie că perseverenţa şi disciplina sunt două componente importante ale reuşitei în viaţă. Până să câştige marile premii, Ioana a participat la alte 5-6 competiţii de frumuseţe.
Pentru fetele care sunt dezamăgite că nu au câştigat anul acesta titlul Miss Universe România, Ioana are un mesaj: ”Vreau să le transmit că pe toate le consider frumoase. Să vadă partea bună a lucrurilor, cum ar fi faptul că experienţa asta sigur le va folosi pe viitor. Rămâneţi pozitive, fetelor!”

De fapt, Ioana munceşte la cariera ei de model încă de la 15 ani, când a însoţit o prietenă la un casting. ”Eu am mers doar să o acompaniez, însă cei de acolo m-au plăcut pe mine şi am fost singura aleasă pentru o prezentare de modă. M-au văzut nişte agenţii şi de acolo totul a mers ca uns.”, povesteşte Ioana.

Eroul ei în viaţă este mama. ”Aseară chiar i-am pus coroana de Miss pe cap şi am îmbrăţisat-o. M-a crescut cu valori precum bunul simţ, sensibilitate, perseverenţă. Ea m-a învăţat că trebuie să fiu puternică şi să nu renunţ uşor când îmi doresc ceva. Îi sunt recunoscătoare pentru tot.” încheie Ioana Mihalache, deţinătoarea titlului ”Miss Universe România 2017”, cea care ne va reprezenta ţara în Las Vegas, pe 26 noiembrie 2017.

viewscnt

Din aceeași categorie