Sebastian Ciobanu, cunoscut kickboxer, vine la Mama mea găteşte mai bine să-l impresioneze pe Horia Vîrlan

Sebastian Ciobanu, cunoscut kickboxer, vine la Mama mea găteşte mai bine să-l impresioneze pe Horia Vîrlan

Vineri, 6 octombrie, de la ora 19.30, Sebastian Ciobanu, cunoscut kickboxer roman care luptă în gale K1 şi SuperKombat, va veni la show-ul culinar Mama mea găteşte mai bine, să pregătească un preparat al mamei sale pentru a-l impresiona pe maestrul Horia Vîrlan. (vezi aici video)

Pui la grătar şi salate este ceea ce mănâncă de obicei luptătorul K1, Sebastian Ciobanu. De data aceasta el nu va trebui să-şi folosească forţa ci doar abilităţile culinare pentru a găti o reţetă de-a mamei sale şi pentru a câştiga în faţa echipei adverse. Nevoia l-a învăţat să gătească şi a mai prins unele lucruri în bucătărie de la mama sa, o pensionară veselă şi vorbăreaţă. “Ne înţelegem foarte bine. Este o relaţie excelentă mama-fiu şi dacă voi câştiga nu m-am gandit ce voi face cu banii dar cu siguranţă mă voi ambiţiona să merg mai departe şi să câştig cât mai mult” spune Sebastian.

Va reuşi Sebastian să-l impresioneze pe Horia Vîrlan? Se va descurca în bucătărie la fel ca pe ringul de luptă? Telespectatorii pot vedea asta vineri, 6 octombrie, de la 19.30.

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii Mama mea găteşte mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreţ de muzică populară, Valentin Sanfira şi jurizat de maestrul bucătar Horia Vîrlan poate fi urmărit în fiecare zi a săptămânii de la ora 19.30 la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie