Top 5 zodii de femei care te duc rapid pe culmile plăcerii

Top 5 zodii de femei care te duc rapid pe culmile plăcerii

Dacă unele zodii sunt mai timide atunci când vine vorba de a-şi arăta pasiunea în intimidate, altele se dezlănţuie atât când ajung în dormitor, cât şi când sunt în afara lui. Iată topul celor 5 zodii de femei care te duc rapid pe culmile plăcerii!

Top 5 zodii de femei care te duc rapid pe culmile plăcerii. Scorpion

Femeile născute în această zodie sunt cu siguranţă printre cele mai sexy femei şi atrag bărbaţii ca un magnet, doar când trec pe lângă ei. Nativele din această zodie apreciază plăcerile carnale, mai ales când vine vorba de iubirea fizică. În pat, femeile scorpion sunt neobosite, insistente şi mereu dornice de a încerca noi poziţii sexuale. Le place să domine şi caută mereu noi metode prin care să-şi satisfacă partenerii, de multe ori chiar ghicindu-le dorinţele. Se spune că sunt dependente de sex, aşadar de la ele nu vei auzi prea des scuza că sunt obosite.

Top 5 zodii de femei care te duc rapid pe culmile plăcerii. Leu

Despre leoaice poţi spune că ştiu cam tot ce trebuie despre arta seducţiei şi nu se sfiesc să o pună în practică. Poate că nu sunt printre cele cu o imaginaţie bogată în pat, dar la cât sunt de lacome nu lasă să se vadă acest lucru. Se plictisesc repede în pat, aşadar nu se dau înlături de la a experimenta lucruri noi nu doar în dormitor, ci şi în locurile publice, fiind avide după senzaţii tari. În ceea ce priveşte romantismul, acesta îşi are locul doar în timpul preludiului, deoarece în rest le place sexul violent şi nu au timp de politeţuri.

VEZI AICI CELELALTE 3 ZODII

viewscnt

Din aceeași categorie