Tratamente naturiste pentru prostata, cancer si boli de ficat. Cum sa te vindeci cu ajutorul plantelor

Tratamente naturiste pentru prostata, cancer si boli de ficat. Cum sa te vindeci cu ajutorul plantelor
Multi medici recomanda pacientilor sa apeleze si la tratamente naturiste, pe langa cele traditionale, ca remedii pentru boli grave.

Numarul celor care spun ca s-au vindecat cu sucuri de plante este din ce in ce mai mare. Iata care sunt cele mai cunoscute tratamente naturiste pentru prostata, cancer si boli de ficat.

Tratamente naturiste pentru cancer si bolile de inima


Plantele care fac bine sistemului cardio-vascular sunt paducelul, talpa-gastii si vascul. Cu toate acestea, un tratament cu plante nu este suficient. Ca sa previi sau sa tratezi bolile de inima ste necesar un regim alimentar sanatos si miscare zilnica.

Unele persoane care s-au vinecat de cancer cu ajutorul unor tratamente naturiste spun ca au baut de mai multe ori pe zi sucuri de legume si fructe din care nu lipseau patrunjelul, usturoiul sau sfecla.

Tratamente naturiste pentru boli de ficat


Armurariul este o substanta care ajuta la tratarea cirozei, a hepatitei alcoolice, a hepatitei virale si in cazul intoxicarii cu chimicale. 900 de miligrame, de doua ori pe zi, in timpul meselor, pot face minuni.

De asemenea, multe tratamente naturiste pentru boli de ficat se fac cu otet de mere, care este foarte util ca detoxifiant hepatic. O lingura de otet, baut cu un pahar cu apa, de doua ori pe zi, la mesele principale ajuta la reducere absorbtiei grasimilor.

Ceaiul de radacina de papadie ajuta si el la ameliorarea functiei hepatice.

 

Tratamente naturiste pentru prostata si diverse afectiuni renale


Cele mai multe tratamente naturiste pentru prostata si diverse boli renale au la baza extracte de plante medicinale.

Cel mai des folosite "ierburi miraculoase" sunt Serenoa repens (palmierul pitic), Pygeum africanum (un arbore originar din Africa), Hypoxis rooperi (cartoful african), Ginko Biloba, Withania somnifera (ginsengul indian), Aesculus hippocastanum (castanul salbatic), conform adevarul.ro.


viewscnt

Din aceeași categorie