Bogdan Dumitrescu
Bogdan Dumitrescu
Joaca in: Trasnitii

Publicitate
Bogdan Dumitrescu alias Caporalul Chiorete, din serialul "Trasniti in NATO", este pasionat de sport si drumetii. A absolvit Scoala Populara de Arte, la sectiunea canto, si si-a inceput activitatea artistica in emisiunea "Chestiunea zilei". Comedy-show-urile "Radeti cu oameni ca noi", "Tilica, steluta de cinema" si "Pitici si tatici", i-au adus lui Bogdan cateva roluri de referinta in cariera sa de actor. Serialul "Trasniti in NATO", la care activeaza in prezent, la propulsat pe actorul Dumitrescu la functia de caporal al armatei "trasnite", de la Prima TV.

In materie de preferinte muzicale, Bogdan este fan EverGreen-uri, iar artisti precum Tom Jones, Nat King Cole, Louis Amstrong, Eric Clapton, Sting, Celine Dion si Engelbert Humperdinck se numara printre cantaretii sai preferati. "Adios marequita Linda", "Green grass of home", "Please release me", "English man in New York" si "My father’s eyes" sunt doar cateva din melodiile sale de suflet.

Robert de Niro, Jack Nicholson, Anthony Hopkins, Joe Pesci, John Wayne si Charles Chaplin sunt actorii preferati ai lui Bogdan, iar productiile cinematografice precum "Stapanul inelelor", "El Dorado", "Dictatorul" si "Casino" sunt cateva din filmele pe care le revede de cate ori are ocazia.

La capitolul preferinte culinare, Bogdan adora preparatele traditionale de Craciun, asezonate, in functie de anotimp, cu bere sau tuica fiarta de tara.

Pentru viitor Bogdan Dumitrescu isi doreste sa fie sanatos, sa aiba putere de munca, imaginatie si prieteni de nadejde in preajma lui, atat la bine cat si la greu.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau