Constantin Zamfirescu
Constantin Zamfirescu
Joaca in: Trasnitii , La TV

Publicitate
Constantin Zamfirescu, cunoscut sub numele de Gogoase, din serialul "Trasnitii", spune despre el ca este visator, filantrop si naiv. Este pasionat de gastronomie, muzica, filme, biliard si, nu in ultimul rad, de sofat.

Ii place muzica care "atinge inima si sufletul" si este fan al formatiilor "Beatles", "ABBA", "Queen" si "Holograf", iar melodia preferata este "From this moment" interpretata de Shania Twain.

"Zamzu" isi petrece timpul liber in sanul familiei si marturiseste ca face tot "ce nu trebuie, nu se potriveste si ingrasa". Cifra sa norocoasa este 10, pentru ca "tanjea dupa ea in catalog", dar si pentru ca pe data de 10 si-a cunoscut actuala sotie.

In copilarie, "Zamzu" si-a dorit sa fie tamplar, gradinar, medic si profesor, dar nu a activat in nici una dintre aceste meserii.

Constantin Zamfirescu este un om foarte credincios, "idolul" sau fiind insusi Iisus Hristos. Cartea sa preferata este "Ucenicul lui Iisus", scrisa de Sotirios Krotos, iar cel mai frumos moment din viata sa este legat de "intalnirea" cu Mantuitorul, pentru ca "l-a visat si a vorbit cu El".

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau