Florentina Opris
Florentina Opris

Publicitate
Florentina Opris pledeaza pentru un stil de viata sanatos
 
 
Florentina Opris s-a nascut de Sanziene, pe 24 iunie 1968, la Brasov. “Prima febra musculara am avut-o la 9 luni!” glumeste vedeta. Fiul sau, Loren, nascut in 1992, ii seamana ca temperament.

A absolvit Facultatea de sport in Arad si are un masterat in acelasi domeniu.   
Dorinta de a lucra in televiziune a aparut in anii ’90, cand a vazut primele emisiuni de aerobic, in S.U.A. Ambitia de a reusi a facut ca dupa cinci ani, Florentina sa apara “pe sticla” la un post local de televiziune, unde a vorbit despre beneficiile unui stil de viata sanatos. A urmat apoi propria emisiune, la un post de radio local, “Pledoarie pentru miscare”.

Florentina a fost profesor de educatie fizica si manager al propriului club de aerobic, "Loris Club".
A urmat numeroase cursuri internationale de aerobic si fitness, alaturi de profesori din Franta, SUA, Olanda si Danemarca.
Primul premiu intr-o competitie nationala l-a obtinut in 1989, cand a castigat locul I in finala concursului de dans tematic. A practicat si atletismul, cu rezultate bune pe plan national.

“Sportul este hobby-ul si meseria mea, si cred ca sunt norocoasa pentru asta!” spune Florentina. “O zi de filmare la Prima TV… Hmm… Nu este usor de descris! Machiaj, emotii, invitati, echipa, iar emotii, si totul se termina cu bine… Oricum, este ceva unic!
 
Pe Florentina Opris o puteti urmari vineri, de la ora 14:00, la “Sport, dieta si o vedeta”.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau