Livia Taloi
Livia Taloi
Joaca in: La TV
Data nasterii: 22 februarie 1980
Locul nasterii: Drobeta Turnu Severin

Publicitate
Livia Taloi a absolvit Liceul “Traian”, din oraşul natal. Deşi avea înclinaţii către Geografie şi Limbi străine, frumoasa brunetă a decis să urmeze Facultate de Actorie, din cadrul Universităţii Hyperion, la clasa profesorului Cornel Todea. Se vedea jucând în filme, dar a ajuns să lucreze în televiziune. Livia are o experienţă de 13 ani în media, dintre care 11 petrecuţi alături de Trăsniţii, la Prima TV.

Faptul ca am ajuns sa lucrez in televiziune nu e o pasiune pe care am descoperit-o, este un vis implinit si un scop in sine. Norocul a fost ca dupa absolvirea facultatii sa-i intalnesc pe Trasniti, sa lucram impreuna la un proiect de durata si sa avem parte de increderea si sustinerea Prima TV, dar mai ales de sustinerea publicului nostru. Sunt onorata sa fac parte din cel mai longeviv sitcom din lume”, spune Livia.

Actrita marturiseste ca “viaţa este hobby-ul care îmi ocupă cel mai mult timp”, asa ca nu este de mirare ca colectioneaza amintiri. Iubitoare de animale, Livia are acasa trei căţei şi doi motani, dar are grija in mod constant de zeci de patrupede de la un adapost de langa Capitala.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau