Sabrina Valeriu
Sabrina Valeriu
Data nasterii: 15.09.1988
Locul nasterii: Bucureşti
Zodia: Fecioară

Publicitate
“Sunt o persoană spontană, deschisă, căreia îi plac experienţele noi. Din toate avem ce învăţa!”. Aşa se descrie, în câteva cuvinte, Sabrina.
 
Sabrina este fascinată de cultura japoneză, iar printre pasiunile ei se numără lectura, gătitul şi sportul. “Pentru că marea mea pasiune este cultura japoneză, pentru a o înţelege mai bine, în ultimii ani m-am dedicat autorilor japonezi precum Ryu Murakami, Haruki Murakami, Yasunari Kawabata, Mori Ogai şi Natsume Soseki”.  
 
Din 10 martie, Sabrina va prezenta, alături de Diane, Raluca şi Diana, “Ce gândesc femeile”, la Prima TV. “Sunt încântată să fac parte din acest proiect! Îmi doresc ca emisiunea noastră să fie una la care telespectatorii să se poată relaxa, să râdă, şi dacă socotesc că pot trage anumite învăţăminte din tot ceea ce discutam noi, cu atât mai bine!”
 
“Emisiunea vine cu un concept fresh, acela de a aduce împreună patru fete obişnuite, cu personalităţi diferite, pentru a discuta subiecte de interes comun, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Este o experienţă inedită, care îmi oferă şansa de a mă exprima public referitor la diverse subiecte de interes general. M-aş bucura dacă lumea se va putea regăsi în opiniile mele. Avem cu toţii mai multe lucruri în comun decât suntem învăţaţi să credem”.
 
 
 
 
 
 

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau