Toni Ionescu
Toni Ionescu
Joaca in: Trasnitii

Publicitate
"Marlanu" Toni Ionescu are 37 de ani si este absolvent al "Facultatii de bucsi si lagare".

Asemeni colegului sau de cazarma, Grig, Toni si-a inceput activitatea artistica in emisiunea "Chestiunea zilei" si a continuat cu comedy-show-urile "Tilica, steluta de cinema"™, "Pitici si tatici" si, nu in ultimul rand, cu serialul "Trasniti in NATO", unde interpreteaza rolul unui sergent autoritar, incult si grobian.
Toni este pasionat de filme, printre actorii sai preferati numarandu-se Charlie Chaplin, Jerry Lewis si Stan Laurel, iar productia cinematografica pe care ar revedea-o ori de cate ori ar avea ocazia este "Dictatorul".

Iubitor de muzica Reggae, Rock and Roll si Heavy Metal, Toni Ionescu este un fan infocat al formatiei AC/DC, trupa pe care si-ar dori sa o invite la ziua sa, sa cante doar pentu el melodia "Highway to hell".

Desi in adolescenta a practicat canotaj, rugby si handbal, fotbalul australian ramane sportul sau preferat.

Toni este un mare gurmand, mancarea sa preferata fiind macaroanele milaneze, insa detesta preparatele cu marar si urzicile. Inainte de masa, isi deschide apetitul cu un paharel de palinca de tara.

Cele mai frumoase momente din viata lui Toni Ionescu au fost marcate de casatorie si de nasterea fetitei sale, Crengurta.
Dupa cum insusi Toni marturiseste, celebritatea i-a adus pana acum numai avantaje. Vorba actorului, "cine nu i-ar face pe plac simpaticului sergent Marlanu?"

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau