FoodPro Preloader

BIG BUILD

Ziua construiesc, seara carcotesc

 

Ioana Petric, Serban Huidu, Dezbracatu si Cristi Hrubaru si-au suflecat manecile si au ajutat la construirea unei case pentru o familie nevoiasa din Bacau.  

 

Carcotasii de la Prima TV nu stau nici o clipa. Cand nu sunt la filmari sau in platoul Cronicutei, muncesc pe rupte. Astazi, joi, 8 octombrie, cei patru prezentatori sunt la Bacau. Acolo, alaturi de voluntarii de la Habitat for Humanity, construiesc o casa in care, incepand chiar de saptamana viitoare, va locui o familie nevoiasa.   

 

Hrubaru si Serban s-au dovedit experti la pusul tiglelor pe casa, in timp ce, Dezbracatu nu s-a dezmintit si s-a ocupat mai mult cu imortalizarea momentelor. Intre timp, reprezentanta sexului frumos, Ioana Petric nu s-a dat in laturi de la munca grea de pe santier si s-a suit alaturi de baieti pe acoperis.  

 

Suntem foarte incantati ca am putut sa punem si noi umarul la ridicarea acestei case si ne bucuram ca suntem astazi, la Bacau, alaturi de ceilalti voluntari care s-au implicat in evenimentul organizat de Habitat for Humanity. Cel mai important este insa ca saptamana viitoare aici va fi „acasa” pentru o familie care avea mare nevoie de ajutor”, au declarat Carcotasii.   

 

Dupa ce au muncit din greu toata ziua, Ioana Petric si Cristi Hrubaru va asteapta, in aceasta seara, la pupitrul Cronicii Carcotasilor, de la ora 20.15, cu cele mai savuroase comentarii si cu un material inedit despre monumentele din Bucuresti.  

 

*** 

*Prima TV impreuna cu Habitat for Humanity Romania celebreaza Ziua Mondiala a Locuirii (declarata de ONU) prin evenimentul BIG BUILD. In doar cinci zile, intre 5 si 9 octombrie, asociatia va ridica opt case pentru familii cu venituri mici din Bacau. La constructia locuintelor participa aproximativ 200 de voluntari. Misiunea Habitat for Humanity este de a eradica locuirea saracacioasa prin importante donatii in materiale si bani.

Loading...