FoodPro Preloader

De ziua lor, Prima TV îi invită pe cei mici la muzeul Antipa

O zi distractivă la muzeu este cadoul pe care Prima TV îl face celor mici de 1 iunie, în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. Copiii cu vârste de până în 18 ani vor avea acces gratuit de ziua lor.

 

CITAT REP. MUZEU:

 

Vedetele Prima TV vor fi şi ele prezente de Ziua Copilului la muzeu, iar Anca Serea le promite micuţilor o zi minunată în compania exponatelor. „Ne bucurăm că împreună cu Muzeul Antipa am reuşit să le oferim această surpriză minunată copiilor”, spune Anca. „Am mai vizitat expoziţia împreună cu cei mici, dar de fiecare dată este o experienţă unică. Este fascinant cum reacţionează când află lucruri noi, când descoperă noi specii şi poveşti, iar încântarea de pe chipurile lor este cel mai frumos dar”.

 

Muzeul îşi va deschide porţile la ora 10.00, iar până la ora 20.00, cei mici se vor putea distra, dar şi învăţa o mulţime lucruri noi despre animalele din întreaga lume. Balena cu aripioare lungi, scoica gigant, animalele din mările arctice, cerbul carpatin, dar şi peştii din Marea Neagră îi aşteaptă pe micii vizitatori cu poveşti educative şi experienţe interactive amuzante.

 

Cei care vor accepta invitaţia Prima TV, vor putea vizita peste 2000 de piese care fac parte din expoziţia permanentă a muzeului, structurată pe trei niveluri. Micii curioşi vor afla informaţii distractive despre biodiversitatea României, dar şi despre fauna mondială, originile şi evoluţia vieţii, paleontologie, lumea insectelor sau complexitatea speciei umane.

 

Informaţii suplimentare:

 

  • Muzeul „Grigore Antipa” este situat în Şos. Kiseleff nr. 1, în Bucureşti.
  • Ultimii vizitatori vor putea intra la ora 19.00.

 

 

***

Pentru mai multe detalii urmăriţi-ne pe Facebook şi pe site-ul Prima TV

www.facebook.com/PrimaTVRomania

 

www.primatv.ro

***

Loading...