Darul Cărţii

Prima TV aduce o emisiune pentru toţi iubitorii de carte şi nu numai. Darul cărţii vă invită să călătoriţi fără restricţii în lumi imaginare, să descoperiţi noi experienţe alături de diferite personalităţi care vă recomandă o carte. Invitaţi-surpriză dezvăluie darul adus de cărţi în vieţile lor şi împărtăşesc cu telespectatorii bucuria cititului. De la Irina-Margareta Nistor, la Alexandru Tomescu, Radu Paraschivescu, Anca Sigartău, Giulia sau Mircea Dinescu, invitaţi din toate domeniile vorbesc deschis despre cărţile care i-au marcat, inspirat, provocat şi care le-au îmbogăţit viaţa.

Darul cărţii este o pastilă tv, difuzată zilnic, între 19 aprilie şi 2 mai, timp de câteva minute, în care invitaţii răsfoiesc cărţi într-o atmosferă de sărbătoare a lecturii.

Darul cărţii vă urează spor la citit!

Despre emisiune

viewscnt

Sezon 2 / Episodul 14

Darul cărţii - Alina Pavelescu

„Răul poate să-l facă oricine, cât de nevolnic ar fi.
Binele însă este numai pentru sufletele tari şi firile călite.“ – Nicolae Steinhardt, „Jurnalul fericirii“

În zi de sărbătoare, Alina Pavelescu, director adjunct al Arhivelor Naţionale, răsfoieşte alături de noi capodopera „Jurnalul fericirii“ de Nicolae Steinhardt. Despre curaj şi laşitate, despre slăbiciuni şi depăşirea lor, despre compromis şi conştiinţa curată, cartea este o lectură care ne deschide poarta către posibilităţile împlinirii noastre.

Stiri