Darul Cărţii

Prima TV aduce o emisiune pentru toţi iubitorii de carte şi nu numai. Darul cărţii vă invită să călătoriţi fără restricţii în lumi imaginare, să descoperiţi noi experienţe alături de diferite personalităţi care vă recomandă o carte. Invitaţi-surpriză dezvăluie darul adus de cărţi în vieţile lor şi împărtăşesc cu telespectatorii bucuria cititului. De la Irina-Margareta Nistor, la Alexandru Tomescu, Radu Paraschivescu, Anca Sigartău, Giulia sau Mircea Dinescu, invitaţi din toate domeniile vorbesc deschis despre cărţile care i-au marcat, inspirat, provocat şi care le-au îmbogăţit viaţa.

Darul cărţii este o pastilă tv, difuzată zilnic, între 19 aprilie şi 2 mai, timp de câteva minute, în care invitaţii răsfoiesc cărţi într-o atmosferă de sărbătoare a lecturii.

Darul cărţii vă urează spor la citit!

Despre emisiune

viewscnt

Sezon 2 / Episodul 5

Darul cărţii - Iasmina Coman, blogger

Literatura pe tocuri, Jane şi magia iubirii, Rachel Givney

Iasmina Coman e blogger de 7 ani, timp in care a strans in jurul ei o comunitate de redactori, cititori, pasionaţi, adolescenţi pe care i-a convins să citească. O sa ne vorbeasca despre un roman care o prezintă pe Jane Austen undeva în secolul XXI. Aceasta, ca şi scriitoarea care a inspirat personajul, este într-o permanentă căutare. Povestea ne arată cum au luat naştere personajele care aveau să o facă una dintre cele mai iubite şi citite scriitoare ale lumii. O lectură obligatorie, ne spune Iustina, pentru toţi cei care îi cunosc romanele, dar şi pentru cei care apreciază un roman animat şi provocator.

Stiri