Darul Cărţii

Prima TV aduce o emisiune pentru toţi iubitorii de carte şi nu numai. Darul cărţii vă invită să călătoriţi fără restricţii în lumi imaginare, să descoperiţi noi experienţe alături de diferite personalităţi care vă recomandă o carte. Invitaţi-surpriză dezvăluie darul adus de cărţi în vieţile lor şi împărtăşesc cu telespectatorii bucuria cititului. De la Irina-Margareta Nistor, la Alexandru Tomescu, Radu Paraschivescu, Anca Sigartău, Giulia sau Mircea Dinescu, invitaţi din toate domeniile vorbesc deschis despre cărţile care i-au marcat, inspirat, provocat şi care le-au îmbogăţit viaţa.

Darul cărţii este o pastilă tv, difuzată zilnic, între 19 aprilie şi 2 mai, timp de câteva minute, în care invitaţii răsfoiesc cărţi într-o atmosferă de sărbătoare a lecturii.

Darul cărţii vă urează spor la citit!

Despre emisiune

viewscnt

Sezon 2 / Episodul 9

Darul cărţii - Adriana Irimescu Titieni, actriţă

Paturi oculte, Doina Ruşti

„Astazi o sa va povestesc câte ceva despre o carte care aproape m-a salvat in pandemie, Paturi oculte a Doinei Rusti. O carte care a aparut in viata mea fix ca o nevoie de o minune, o carte care aduce o lume si care te vrăjeşte, te bucură. Paturile oculte din cartea Doinei Ruşti sunt facute din roşcovi de un anume Valache Cercel, care se pare că a existat cu adevărat. Iar flori, personajul principal, ajunge sa fie dependentă de mirajul pe care îl aduce aceste paturi în viaţa ei. Sunt mai multe paturi răspândite prin Bucureşti, prin ţară. Ea vrea să le găsească pe toate, să le încerce. Unele sunt încă foarte frumoase, altele mai au doar tăblia... Iar ea fuge de realitate, de câte ori se întinde şi doarme în ele. Am îndrăgit roşcovii şi am început să caut prin Bucureşti, în speranţa că voi mai găsi un mic crâng...”

Stiri