INSIDER POLITIC

Prezintă: Sebastian Zachmann
 
INSIDER POLITIC este un talk-show politic şi nu numai, în care diverse personalităţi vor veni în faţa acestuia, în fiecare duminică, de la ora 11.00.
 
Sebastian Zachmann, senior corespondent politic al ştirilor Focus, va aborda cele mai importante evenimente din actualitatea românească, cu două puncte de vedere asupra temei săptămânii, cel al invitatului dar şi al realizatorului.
 
„După un antrenament de ani de zile în care am dezvăluit informaţii din culisele puterii, am devenit Insider Politic.
Într-o lume dominată de partizanat, emisiunea Insider Politic va fi guvernată de obiectivitate şi va urmări un singur interes: interesul public. 
Caut răspunsuri la întrebările oamenilor simpli şi-mi propun, ca de obicei, să-i pun în încurcătură pe politicieni fără să mă transform din jurnalist în procuror. Nu voi ezita să pun întrebări incomode, indiferent pe cine voi deranja, de la stânga scenei politice la dreapta şi viceversa.
Emisiunea va trage cortina peste săptămâna politică şi, totodată, va da tonul discuţiilor pentru zilele următoare.
Începând din 31 ianuarie, mă voi strădui să livrez jurnalism de calitate în fiecare duminică dimineaţă, fără prejudecăţi, fără patimă, fără înţelegeri pe sub masă.
Ce nu vor spune politicienii voi spune eu, pentru a explica, pe înţelesul tuturor iţele încâlcite din spatele uşilor închise.
Cu siguranţă, oamenii vor fi mai informaţi, vor înţelege mai bine deciziile care le influenţează viaţa de zi cu zi şi vor putea singuri să discearnă între adevăr şi minciună, între bine şi rău.” spune Sebastian Zachmann.

 

viewscnt

Vedete

Stiri