PRIMII CÂŞTIGĂ

Primii câştigă, quiz show de cultură generală prezentat de Gabriel Coveşeanu (Cove) şi Diana Bart, dedicat tuturor telespectatorilor care sunt mari amatori de jocuri.  

Prima TV le propune telespectatorilor primul show interactiv.

4 zile pe săptămână, de luni până joi, pasionaţii de quiz show vor putea participa la Primii câştigă de pe telefon sau tabletă de oriunde s-ar afla, în faţa televizorului sau urmărind Prima TV de pe alt dispozitiv. 

Pentru a fi siguri că nu ratează niciunul dintre paşii concursului de cultură generală, telespectatorii Prima TV trebuie să ştie:

1. Întrebările vor fi afişate DOAR pe ecranul televizorului în timpul emisiunii Primii câstigă şi citite de Cove şi Diana Bart
2. Fiecare întrebare va avea 4 variante de răspuns ce vor fi afişate atât pe ecranul televizorului cât şi pe ecranul device-ului utilizat de participanţii la concurs
3. Există O SINGURĂ varianta corectă de răspuns
4. Participanţii vor avea la dispoziţie 10 secunde de la momentul afişării acestora pe ecranul device-ului, pentru a răspunde la întrebare, răspunsul fiind transmis de pe device-ul utilizat (telefon sau tabletă)
5. La inceputul fiecarei editii va fi anuntat premiul pus in joc
6. Castigatori vor fi desemnati 5 Participanti, respectiv participantii care au raspuns cel mai rapid la ultima intrebare din concurs si implicit au raspuns correct la toate cele 10 intrebari .

Regulamentul complet al emisiunii-concurs "Primii câştigă" poate fi consultat AICIAICIAICI şi AICI.
 
 
viewscnt

Vedete

Stiri