SUPERNANNY

SUPERNANNY

Rulează: Sâmbătă, ora 20:00
Prezintă: Urania Cremene

Sâmbătă, de la ora 20.00, părinţii trebuie să fie cu ochii pe Prima Tv pentru a urmări cea mai populară emisiune de parenting din lume, Supernanny. Urania Cremene îi aşteaptă pe toţi cei care doresc să găsească soluţia potrivită în relaţia cu copiii lor să urmărească emisiunea şi să îşi găsească propriile soluţii. Te-ai săturat să te lupţi cu temele copilului? Sâmbătă, de la ora 20.00, la Supernanny, părinţii vor afla cum să abordeze corect această situaţie.  
 
Urmăriţi un nou episod Supernanny, sâmbătă de la ora 20:00, la Prima TV, pentru o nouă poveste de viaţă cu final fericit datorită expertului în parenting Urania Cremene!   
 
Urania Cremene este mamă şi unul dintre cei mai apreciaţi experţi în parenting din România. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din ţară şi unica metodologie de parenting din lume care are la bază ultimele cercetări în ştiinţa motivaţiei (ex. Teoria Autodeterminării), preluate direct de la unele din cele mai mari universităţi din lume. În ultimii 5 ani, Urania Cremene şi trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferinţe si workshop-uri intensive la care au participat peste 250.000 de părinţi din toată ţara.
 
 
viewscnt

Vedete

Stiri