OPORTUNIŞTII

O actriţă, un regizor, un văr de la ţară, un patron şi un ginere al patronului. Acestea sunt personajele care îi aşteaptă pe telespectatori sâmbătă, la Prima TV.

Ramona Dumitrean o interpretează pe Ema, o actriţă ratată care îşi doreşte foarte mult să fie vedetă. Ea şi regizorul Misirianţu, interpretat de Sorin Misirianţu, lucrează împreună, acesta din urmă îi face rost de diverse joburi neînsemnate şi prost plătite, dar pentru care îi ia comision.

Regizorul se bagă în orice fel de proiect, are pretenţii artistice, culturale şi intelectuale dar nu e pregătit deloc pentru meseria sa. Pe lângă problemele pe care le are, Ema se trezeşte în viaţa ei şi cu vărul de la ţară, Neluţu, interpretat de Ioan Isaiu. El vrea cu orice preţ să plece de la sat şi se mută la oraş, pe capul Emei. Neluţu e mereu cu palinca şi cu slănina după el, îşi face prieteni repede iar oportunităţile apar la fel de repede, devenind un oportunist de conjunctură. Unul dintre prietenii pe care şi-i face este patronul Costică, interpretat de Cristian Bogdan. Acesta conduce o şaormerie mică şi e locul unde se întâlnesc de cele mai multe ori personajele din poveste, pentru a pune ţara la cale. Patronul are un ginere moldovean, Ştefy, interpretat de Radu Lărgeanu. El este exploatat de către patron şi este obedient atâta vreme cât îi este bine. Ştefy s-a însurat din interes cu fata patronului şi acţiunile sale vor fi şi acestea ale unui oportunist. 

viewscnt

Stiri