SECRETELE PREŞEDINTELUI

Acţiunea serialului se desfăşoara sub auspiciile eforturilor presedintelui Pupaza de a reabilita imaginea clasei politice din România iar gagurile, comicul de situaţie nu vor lipsi din acest nou sitcom.

Toni Ionescu, Bogdan Dumitrescu, Livia Taloi şi Aniela Petreanu vor fi actorii care vor interpreta diverse roluri din administraţia prezidenţială dar nu vor lipsi nici personajele cheie, cum sunt menajera paranormală (Iuliana Mărgărit) şi administratorul casei lui Ceauşescu (Eugen Cristea). Femeia de serviciu de la Cotroceni este cea care ştie tot ce mişcă în administraţia prezidenţială şi pentru asta preşedintele Pupăză o descoase pentru a afla lucruri de la ea, în timp ce administratorul este un moş isteţ, nostalgic ceauşist şi preocupat ca toată lumea să urmeze regulile. În serial îşi vor face apariţia şi personaje inedite, interpretate de vedete şi actori cunoscuţi din România.

De remarcat este faptul că o mare parte a filmărilor au avut loc chiar la casa lui Nicolae Ceauşescu, din cartierul Primăverii iar mesajele tip pamflet nu vor lipsi din serial, adăugând şi o notă serioasă mesajului comic al întregului serial.

Sezonul nou are, în fiecare episod, un invitat surpriză. Roxana Nemeş, Cristina Deleanu, Ana Morodan, Mihai Trăistariu, Benny Adegbuyi, Cornel Păsat sau Wilmark sunt doar câteva dintre numele sonore din lumea showbiz-ului românesc care vin la Prima TV. Ei vor interpreta personaje cheie din acţiunea serialului de comedie.

 

viewscnt

Stiri