3 aplicatii de calatorie pentru iPhone. Turul lumii cu ajutorul unui telefon!

3 aplicatii de calatorie pentru iPhone. Turul lumii cu ajutorul unui telefon!

Planificati de mult timp vacanta aceasta, dar fie nu ati avut suma necesara, fie nu ati gasit gasca de prieteni cu care sa porniti la drum. Daca cele doua aspecte au fost rezolvate, luati in calcul si ‘’echiparea’’telefonului mobil cu cele mai noi aplicatii audio care sa va ajute sa faceti turul oraselor. Ghidul audio clasic este de domeniul trecutului, puteti explora muzeele, strazile si atractiile turistice, in ritmul propriu, ascultand toate informatiile de pe smartphone.

Iata care sunt cele 4 aplicatii dedicate iPhone, care va ajuta in calatorii:

Rick Steves Audio Europa

Desi, nu este o aplicatie de 10 stele si are si un design cam invechit, Rick Steves Audio Europa e utila in city-break-uri. Are o acoperire remarcabila a atractiilor importante de pe continent si daca timpul va este limitat intr-unul dintre orasele sale, recomandam sa il descarcati. Sa spunem ca ati ajuns la Paris si vreti sa vizitati Luvru, porniti ghidul audio si in aproximativ o ora veti afla tot ce vreti s astiti despre Mona Lisa sau Venus din Milo. Informatiile sunt concise, pe baza faptelor istorice si nu plictisesc.

Nu va asteptati sa gasiti ’’locurile speciale’’, ii lipsesc hartile actualizate, exista doar una statica, astfel incat veti afla obiectivele importante.

Rick Steves Audio Europa este disponibila si pentru Android.

Tupuy

Ramanem in Paris si aflam ca Basilica Sacré-Cœur are o colaborare excelenta cu aplicatia Tupuy. Ca si alte institutii importante, reprezentantii bisericii au colaborat cu cei de la aplicatie pentru a-si face ghidul audio cunoscut.

Aplicatia functioneaza in parametri optimi, chiar puteti trage de harti pentru a vedea fiecare punct numerotat pe aceasta.

La ora actuala, aplicatia dispune de 35 de tururi audio, desi, din pacate, acoperirea geografica este limitata, apar doar China, SUA - cu Washington si New York, Franta, Peru, Grecia si Anglia.

GuidiGO

Aplicatia GuidiGO ofera peste 300 de ghiduri audio disponibile in mai multe limbi. Calitatea informatiilor primite sunt excelente si in numai 60 de minute puteti afla care sunt cele mai cautate strazi din Viena, ori atractiile Braziliei, Lisabonei, Frantei, Italiei. Cu siguranta plimbarile prin Praga, Granada sau Montmartre vor fi un puzzle intregit, mai ales ca nu veti rata nici punctele de interes nepopulare in randurile turistilor.

Aplicatia - platforma GuidiGo este disponibila si pentru Android.

viewscnt

Din aceeași categorie