FoodPro Preloader

4 reguli pentru a strange mii de urmaritori pe Instagram

Daca iti doresti sa dezvolti propria afacere online sau sa atragi mii de urmaritori pe pagina de Instagram, iata cele mai importante 4 reguli pe care sa le aplici. Castigarea miilor de urmaritori poate fi distractiva si in acelasi timp foarte usoara.

Regula numarul unu este sa utilizezi intotdeauna cele 30 de hashtag-uri ale aplicatiei. Mai mult decat atat, poti sa cauti pe Google tendintele hashtag de top pentru un anumit subiect sau domeniu de interes si sa le copiezi pe acestea. De exemplu, daca vrei sa dezvolti o afacere cu produse de frumusete, poti atrage mii de urmaritori folosing hashtag-uri precum #makeup, #cosmetica, #girly sau altele asemenea.

Un alt lucru important este ca hashtag-urile sa fie in postarea ta, ci nu in comentariile de mai jos, o greseala destul de des intalnita. Chiar daca ti se pare ca sunt prea multe hashtag-uri, iar postarea este prea dezordonata sau incarcata, acestea nu trebuie sterse, caci vei pierde rapid adepti si urmaritori.

O alta regula de baza se refera la fotografiile postate. Acestea trebuie editate in aceeasi schema de culori. Nu posta imagini in contrast puternic de culori, deoarece acestea pur si simplu nu merg impreuna. Foloseste aplicatii ajutatoare, precum Lightroom, pentru a te asigura ca imaginile postate de tine sunt naturale si atragatoare pentru ochi.

A treia regula este sa folosesti fara probleme aplicatia Highlights din Insta Story, care iti permite sa salvezi povestile create. Aceasta permite noilor urmaritori sa afle mai multe despre pagina ta si depre tine inainte de a ajunge la ceea ce ii intereseaza. In plus, povestile arata ca in spatele imaginilor este o persoana. Poti, de asemenea, sa pui o fotografie de profil in Highlights, care da o nota de profesionalism paginii tale.

Ultima regula, la fel de importanta, este sa pui poze cu tine pe Insta Stories, chiar daca este o pagina de brand. Nu trebuie sa te ascunzi in spatele imaginilor, ci trebuie sa arati ca in spatele produsului este o persoana. Impartasirea informatiilor si parerilor cu urmaritorii intr-un cadru relaxat este, de asemenea, foarte importanta.

 

 

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU