500 de episoade de “Mama mea găteşte mai bine”

500 de episoade de “Mama mea găteşte mai bine”

Show-ul culinar Mama mea găteşte mai bine, găzduit de maestrul în artă culinară, Horia Vîrlan, şi de prezentatorul Valentin Sanfira, se află la cel de al şaptelea sezon, iar sâmbătă, 20 octombrie, emisiunea difuzată de Prima TV ajunge la episodul cu numărul 500.

500 de episoade “delicioase”, 500 de mame fericite şi mândre de aptitudinile culinare ale fiicelor sau fiilor lor, 1000 de preparate gustate şi jurizate de maestrul Horia. 500 de episoade pline de zâmbete şi de bună dispoziţie cu peste 110.000 de ore de filmare şi cu concurente venite din toate colţurile ţării. Mai mult, Mama mea găteşte mai bine are succes şi în afara ţării, românii plecaţi peste hotare au venit din Italia, Spania şi de la Chişinău să arate ce pot găti pentru a câştiga laudele juratului Horia. Şi premiile au fost pe măsură în cele 500 de episoade pentru că s-au acordat, în total, 750.000 de lei.

Maestrul Horia Vîrlan a declarat că au sărbătorit cele 500 de episoade de Mama mea găteşte mai bine deschizând o sticlă de şampanie şi mâncând tort. Toţi cei care formează echipa emisiunii s-au felicitat între ei pentru realizarea imensă pe care au atins-o şi s-au veselit în continuare ca şi până acum. “Toţi am devenit prieteni între timp”, a mai declarat Horia.

Echipa Mama mea găteşte mai bine este pregătită pentru încă cel puţin 500 de episoade care să pună concurenţii pe jar, în care aceştia să se confrunte contra cronometru, fiind, în acelaşi timp, emisiunea culinară cu un apetit crescut pentru show. Aşadar, urmăriţi în continuare competiţia culinară Mama mea găteşte mai bine, de luni până sâmbătă, de la 19.30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie