FoodPro Preloader

ABBA se reuneste dupa 35 de ani si lanseaza doua piese

 

Cei care au dansat pe muzica celor de la ABBA, in anii ’70‚ stiu si acum pe de rost versurile pieselor, iar cei mai tineri pot sa fredoneze cel putin o melodie a formatiei, ABBA fiind un reper in industria muzicala.

Desi de-a lungul timpului au existat mai multe zvonuri conform carora membrii formatiei ABBA vor lansa piese noi, acestea nu s-au concretizat niciodata. Acum insa, dupa 35 de ani de la despartire, ABBA se reuneste, vestea fiind primita cu mare bucurie de catre fanii formatiei.

In 2016, se spunea ca Simon Fuller, omul din spatele American Idol, lucreaza la o experienta virtuala ABBA, iar Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson si Anni-Frid Lyngstad (membrii formatiei) erau foarte incantati de acest lucru.

Doi ani mai tarziu, membrii formatiei suedeze ABBA au anuntat ca se reunesc si pregatesc o surpriza fanilor: vor lansa doua piese. In plus, avatarurile celor patru membrii ai formatiei vor aparea intr-un show care va fi televizat in toamna acestui an.

„Decizia de a continua turneul cu avatarurile digitale a avut o consecinta neasteptata. Cu totii am simtit ca, dupa 35 de ani, ar fi distractiv sa ne unim fortele din nou si sa intram in studioul de inregistrari. Asa ca am facut-o. Si a fost ca si cum timpul a stat pe loc si am fost plecati intr-o scurta vacanta. O experienta placuta!”, a fost mesajul publicat pe contul de Instagram al formatiei.

Ultima aparitie ABBA pe scena a fost in 2016, in Stockholm, in timpul unei petreceri pentru musicalul Mamma Mia.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU