Aceasta este varsta ideala pentru casatorie

Aceasta este varsta ideala pentru casatorie
Iata cateva motive pentru care este mai indicat sa te casatoresti dupa ce ai implinit 30 de ani si nu inainte!

1. Ai avut sificient timp sa-ti revii dupa “marea despartire” – fiecare are o “mare despartire” in anii ’20, o deceptie majora in dragoste care, chiar daca aparent a trecut, poate lasa urme adanci care sa afecteze, in timp, o noua relatie de cuplu. Cu cat trece mai mult timp intre “marea despartire” si momentul casatoriei, cu atat acea persoana este mai pregatita emotional si psihic sa se angajeze la o viata in doi.

2. Te-ai format deja ca om – in anii ’20 oameni sunt inca in plina formare, se descopera pe sine, isi stabilesc nevoile, prioritatile, dorintele, asteptari. Insa toate in timp. Abia dupa varsta de 30 de ani omul se formeaza, se contureaza cu exactitate ca persoana. Persoanele care se casatoresc dupa implinirea varstei de 30 de ani prezinta mai putine riscuri de a spune, la un moment dat: “Nu te mai recunosc. Eu nu asa te-am cunoscut!”.

3. Dezvolti capacitati de comunicare mai ample – odata ce inaintezi in varsta te si maturizezi, iar, in mod implicit, dezvolti si mai multa toleranta, rabdare si mai bune capacitati de comunicare. Astfel ca, dupa 30 de ani, cel mai probabil nu o sa-ti mai sara tandara de la un nimic intr-o conversatie cu partenerul.

Afla mai multe motive pe lyla.ro.
viewscnt

Din aceeași categorie