FoodPro Preloader

Acestea sunt ceaiurile care iti taie pofta de a fuma

Vrei sa te lasi de fumat? Nimic mai simplu. Bea unul din ceaiurile de mai jos si vei vedea ca pofta ta de tigari se va diminua drastic.

Ceaiul de mușețel


Reduce anxietatea, de aceea ceaiul de mușețel este de ajutor persoanelor care vor să se lase de fumat. Poți bea câte două-trei căni, zilnic. În combinație cu gura-lupului, are efecte mult mai puternice și inhibă pofta de țigară, potrivit luiPenelope Sach, autoarea cărții „Vindecare cu ajutorul ceaiurilor din plante“. Torni 200 ml de apă clocotită, peste o linguriță de flori de mușețel uscate, , apoi lași la infuzat, aproximativ 10 minute. Bei de trei ori pe zi.

Ceaiul de eucalipt

Când vrei să te lași de fumat, un alt ceai care te va ajuta este cel de eucalipt. Peste o linguriță de frunze de eucalypt mărunțite, torni o cană de apă fierbinte și lași la infuzat timp de zece minute, după care bei, cu înghițituri mici. Remediul se administrează de două ori pe zi.

Ceaiul de iasomie

Persoanele care renunță la fumat se pot confrunta cu o stare crescută de iritabilitate și de anxietate. Iasomia are efect relaxant asupra sistemului nervos. Două-trei căni cu ceai de iasomie te face să nu mai dai buzna la pachetul de țigări. Mai mult, în combinație cu ceaiul verde, ajută organismul să lupte împotriva radicalilor liberi, care se produc în timp ce fumezi. Combinația dintre aceste două plante este un bun detoxifiant pentru organism. Bei câte două-trei căni de ceai, zilnic.

Citste continuarea pe clickpentrufemei.ro.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU