Actorul Engin Altan Duzyatan, interpretul lui Ertugrul în “Putere şi Glorie”, a căzut de pe cal la filmări

Actorul Engin Altan Duzyatan, interpretul lui Ertugrul în “Putere şi Glorie”, a căzut de pe cal la filmări

Actiunea serialului “Putere si Glorie”, de la Prima TV, se desfasoară in secolul XIII, si urmares te povestea lui Ertuğrul, cel care a pus bazele Imperiului Otoman.

Intrebat cum i se pare ca era viata pe atunci, actorul Engin Altan Duzyatan, interpretul lui Ertuğrul, a marturisit ca foarte grea. In timpul filmarilor, acesta a avut parte si de experiente mai putin placute, respectiv trei cazaturi de pe cal. Fire atletica, actorul s-a recuperat rapid si a revenit pe platourile de filmare intr-un timp scurt.

Si Kaan Taşaner, interpretul lui Gundogdu, fratele lui Ertuğrul, a spus ca filmarile au fost obositoare, dar foarte placute. Specializat pe roluri negative, acesta a marturisit ca a fost impresionat de faptul ca animalele simt energia negativa a anumitor personaje si pur si simplu le arunca din sa.

Pentru Esra Bilgic, personajul Halime din “Putere si Glorie” este primul rol intr-un serial din cariera sa, iar cand l-a obtinut, actrita a spus ca “este un dar din partea vietii”. Desi joaca teatru de mica, tanara in varsta de 23 de ani nu a facut un scop din asta, pentru ca este de parere ca “fiecare lucru are timpul lui”.

Daca vreti sa-i vedeti pe cei trei actori in rolurile Ertuğrul, Gundogdu si Halime, nu ratati serialul cu succes international “Putere si Glorie” sambata, 28 noiembrie, de la ora 22:15, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie