Actriţa italiană de origine română din Paradisul femeilor,  Gloria Rădulescu a plâns când a primit o ie de ziua României

Actriţa italiană de origine română din Paradisul femeilor,   Gloria Rădulescu a plâns când a primit o ie de ziua României

Gloria Rădulescu, actriţa italiană de origine română, pe care telespectatorii Prima TV o ştiu din serialul Paradisul femeilor, unde o interpretează pe Marta Guarneri, a plâns când a primit din partea Prima TV un cadou de ziua României. Ea a primit o ie tradiţională românească, lucrată şi cusută manual, obiect vestimentar ce face parte din costumul popular din cele mai vechi timpuri, o carte despre România şi o scrisoare din partea Prima TV.

„Ia aceasta o să o port cu multă mândrie şi plăcere, chiar dacă sunt doar jumătate româncă. Urez tuturor românilor din România şi din afara ei, la mulţi ani şi să ne bucurăm de tot ce este bun” a spus Gloria.

Frumoasa actriţă s-a născut la Roma în urmă cu 28 de ani, dintr-un tată român şi o mamă italiancă. Gloria şi-a descoperit pasiunea pentru teatru în anii de liceu. Şi-a finalizat studiile în Italia, acolo unde locuieşte şi, deşi are origini române, Gloria a venit pentru prima oară în România acum un an. Motivul vizitei a fost acela de a-l căuta pe tatăl ei pe care nu l-a mai văzut de când avea 4 ani. Povestea ei este una demnă de un scenariu de film, chiar ea a povestit cum a aflat că tatăl ei a murit: „Nu ştiam prea multe despre tatăl meu. Ştiu că s-a născut lângă Bucureşti şi că a părăsit România în perioada comunismului pentru a-şi găsi fericirea în Italia. Şi aşa a fost, a întâlnit-o pe mama, s-au căsătorit, ne-am născut eu şi fratele meu. Când aveam 4 ani părinţii mei s-au despărţit şi tatăl meu s-a întors în România. Acum câţiva ani, am ajuns în România şi am aflat că, din păcate, nu mai trăia în acel apartament. În timp ce încercam să ne gândim ce e de făcut, administratorul clădirii ne-a întrebat pe cine căutăm, i-am spus totul şi chiar i-am arătat o fotografie. Atunci am aflat cu tristeţe că tatăl meu a murit cu un an înainte, din cauza unui atac de cord. Cine se aştepta la asta? O viaţă de aşteptare, o dorinţă nebună de a-l cunoaşte şi, în schimb, totul s-a năruit din nefericire. M-am simţit pierdută şi vinovată de faptul că nu am venit mai devreme, dar viaţa îţi oferă alte priorităţi uneori şi alte angajamente, iar timpul curge neîndurător. Am căutat imediat cimitirul unde a fost înmormântat, ca să îmi iau la revedere. Am stat în faţa mormântului tatălui meu multe ore. I-am povestit despre multe lucruri din viaţa mea ca actriţă, ce mi-a lipsit, şi în inima mea l-am iertat. Da, pentru că trebuie să iertăm ca să iubim mai mult. Şi să nu judecăm oamenii, să îi înţelegem pentru că toată lumea are o poveste în spate şi de acolo alegerile personale. Cred că de-a lungul timpului toată lumea se poate îmbunătăţi cu puţină dragoste şi înţelegere.”

Pe Gloria Rădulescu, telespectatorii Prima TV o ştiu din serialul Pasiune toscană, unde a intrepretat rolul Fiamma Astori. În acest moment ea joacă rolul Martei în serialul Paradisul femeilor, de luni până vineri, de la ora 16.00, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie