FoodPro Preloader

Actrița italiană de origine română din Paradisul femeilor,  Gloria Rădulescu a plâns când a primit o ie de ziua României

Gloria Rădulescu, actrița italiană de origine română, pe care telespectatorii Prima TV o știu din serialul Paradisul femeilor, unde o interpretează pe Marta Guarneri, a plâns când a primit din partea Prima TV un cadou de ziua României. Ea a primit o ie tradițională românească, lucrată și cusută manual, obiect vestimentar ce face parte din costumul popular din cele mai vechi timpuri, o carte despre România și o scrisoare din partea Prima TV.

„Ia aceasta o să o port cu multă mândrie și plăcere, chiar dacă sunt doar jumătate româncă. Urez tuturor românilor din România și din afara ei, la mulți ani și să ne bucurăm de tot ce este bun” a spus Gloria.

Frumoasa actriță s-a născut la Roma în urmă cu 28 de ani, dintr-un tată român și o mamă italiancă. Gloria și-a descoperit pasiunea pentru teatru în anii de liceu. Și-a finalizat studiile în Italia, acolo unde locuiește și, deși are origini române, Gloria a venit pentru prima oară în România acum un an. Motivul vizitei a fost acela de a-l căuta pe tatăl ei pe care nu l-a mai văzut de când avea 4 ani. Povestea ei este una demnă de un scenariu de film, chiar ea a povestit cum a aflat că tatăl ei a murit: „Nu știam prea multe despre tatăl meu. Știu că s-a născut lângă București și că a părăsit România în perioada comunismului pentru a-și găsi fericirea în Italia. Și așa a fost, a întâlnit-o pe mama, s-au căsătorit, ne-am născut eu și fratele meu. Când aveam 4 ani părinții mei s-au despărțit și tatăl meu s-a întors în România. Acum câțiva ani, am ajuns în România și am aflat că, din păcate, nu mai trăia în acel apartament. În timp ce încercam să ne gândim ce e de făcut, administratorul clădirii ne-a întrebat pe cine căutăm, i-am spus totul și chiar i-am arătat o fotografie. Atunci am aflat cu tristețe că tatăl meu a murit cu un an înainte, din cauza unui atac de cord. Cine se aștepta la asta? O viață de așteptare, o dorință nebună de a-l cunoaște și, în schimb, totul s-a năruit din nefericire. M-am simțit pierdută și vinovată de faptul că nu am venit mai devreme, dar viața îți oferă alte priorități uneori și alte angajamente, iar timpul curge neîndurător. Am  căutat imediat cimitirul unde a fost înmormântat, ca să îmi iau la revedere. Am stat în fața mormântului tatălui meu multe ore. I-am povestit despre multe lucruri din viața mea ca actriță, ce mi-a lipsit, și în inima mea l-am iertat. Da, pentru că trebuie să iertăm ca să iubim mai mult. Și să nu judecăm oamenii, să îi înțelegem pentru că toată lumea are o poveste în spate și de acolo alegerile personale. Cred că de-a lungul timpului toată lumea se poate îmbunătăți cu puțină dragoste și înțelegere.” 

Pe Gloria Rădulescu, telespectatorii Prima TV o știu din serialul Pasiune toscană, unde a intrepretat rolul Fiamma Astori. În acest moment ea joacă rolul Martei în serialul Paradisul femeilor, de luni până vineri, de la ora 16.00, la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU