FoodPro Preloader

Afla ce zodie esti in horoscopul indian si care sunt compatibilitatile tale

Astrologia amerindiană, cunoscută și sub numele de Roata vieții, nu are drept scop să ghicească viitorul, ci să dea sfaturi nativilor sub un semn sau altul despre cum să trăiască mai bine, în armonie cu natura dimprejur și mai ales cu natura proprie. Află ce zodie ești în horoscopul indian!

În astrologia amerindiană, fiecărui semn îi corespunde un animal totem, văzut ca un strămoș și protector.

Ce zodie esti in horoscopul indian: Berbec egal Vultur

Dacă ești născută sub semnul Berbecului, în zodiacul indian animalul tău protector e Vulturul. Ca și el, ești un instrument al destinului, iar liberul tău arbitru este doar aparent, pentru că nu știi ce e aceea moderație. Doar reflectând mai adânc și temperându-ți instinctele vei reuși să obții adevărata autonomie. Personalitate: activ, impetuos, întreprinzător, curajos, egoist, nerăbdător, arogant, pasionat, posesiv, geloas. Posibili parteneri: Somon și Bufniță.

Ce zodie esti in horoscopul indian: Taur egal Castor


Castorul este un animal care construiește și care are o adevărată capacitate de a schimba cursul vieții. Poate să transforme visele în realitate, dar are tendința să se concentreze doar pe proiectele sale, ba chiar să devină robul lor. Nativul Castor este hotărât, descurcăreț, căpos, metodic, sensibil, muncitor, posesiv, rigid, exigent, seducător, dominator. Parteneri ideali: Ciocănitoarea, Ursul, Gâsca.

Ce zodie esti in horoscopul indian: Gemenii egal Cerb


Cerbul simbolizează longevitatea, dar și vanitatea. Este extrovertit, sociabil, lipsit de discreție – iar caracterul pacifist al femeilor e deosebit de cel al masculilor, care sunt cu arțag. De unde caracterul dublu, echivoc. Personalitate: vorbăreț, cu dispoziție schimbătoare, sensibil, sociabil, superficial, agitat, leneș, versatil, infidel. Parteneri: Vidra, Corbul.

Ce zodie esti in horoscopul indian: Racul egal Ciocănitoare

Este o pasăre care contribuie la reînnoirea mediului înconjurător. Simbolizează atașamentul de pământ și de familie, fidel rădăcinilor sale și trecutului. Personalitate: sensibil, emotiv, protector, matern, romantic, econom, lunatic, gurmand. Parteneri: Șarpe, Lup sau Castor.

Ce zodie esti in horoscopul indian: Leu egal Somon

Somonul este curajos, acceptă cu dragă inimă să-și sacrifice viața pentru cea a copiilor săi. Dar de fapt, motivația sa vine poate din frica de a dispărea de pe lumea asta fără să lase o urmă. Revine la surse cu încăpățânare, împotriva curenților și mareelor. Este și simbolul creativității și al abundenței. Personalitate: mândru, energic, încrezător, pasionat, generos cu persoana sa, eroic, nesătul, căpos, extremist, exigent. Partenri: Bufniță și Vultur.

Ce zodie esti in horoscopul indian: Fecioara egal Urs

Ursul are o simbolistică cotnractictorie – este fie văzut ca un animal feroce, fie ca un protector al copiilor. Amerindienii îl vedea ca un înețelept, capabil să facă compromisuri și să aleagă calea de mijloc. O ființă pragmatică și răbdătoare, dar și capabilă să-i inițieze pe ceilalți în taine nevăzute. Personalitate: discret, pragmatic, itneligent, meticulos, răbdător, modest, solitar, nervos, irascibil, teritorial. Parteneri: Gâscă și Castor.

Ce zodie esti in horoscopul indian: Balanța egal Corb

Corbul e un animal vorbăreț, un adevărat imitator și comunicator, inteligent, capabil să găsească rapid soluții la noi probleme. Nu caută ceartă cu cei din jur, se descurcă cu ce are. Are capacitatea de a organiza și civiliza lumea. Personalitate: sociabil dar certăreț, solitar, indecis, rafinat, credul, fermecător, dependent, adaptabil, indiscret, civilizat. Parteneri: Vidra și Cerbul.

Ce zodie esti in horoscopul indian: Scorpion egal șarpe

E simbolul renegerării, este diferit rămânând același. Are nevoie periodic să-și schimbe pielea pentru a-și continua viața. Are puterea de a-i subjuga pe cei din jur, are o carismă fantastică, are un magnetism și o energie sexuală aparte. Personalitate: pasional, dezinteresant, enigmatic, senzual, secret, curios, căpos, periculos, ezitând între distrugere și creație. Partener: Lup și Ciocănitoare.

Ce zodie esti in horoscopul indian: Săgetătorul egal Bufniță

Este un vânător nocturn și are o privire fascinantă, care poate vedea dincolo de aparențe. Simbol al înțelepciunii, dar și a misterelor nopții, care ascund moartea. Spritul său ascuțit, capabil să perceapă tainele lumii, este apreciat de amerindieni. Personalitate: aventuros, înțelept, lucid, bun consilier, util și clarvăzător, sau violent, vicios, aducător de calamități.

Ce zodie esti in horoscopul indian: Capricorn egal Gâscă

Este considerat ca un principiu luminos din natură. E o pasăre legată de timp dar și cu noțiunea de perseverență și de capabilă de mari eforturi ca să-și atingă obiectivele. Cum gâștele migrează pe distanțe lungi, în perechi, pasărea este și simbolul fidelității conjugale. Deși inteligentă, e foarte încăpățânată, lucru adesea asociat cu prostia („proastă ca o gâscă”). Personalitate: prudentă, hotărâtă, curajoasă, fidelă, încăpățânată, exigentă, puristă, sobră, ranchiunoasă, ambițioasă. Parteneri: Castor, Urs, Corb. Vezi continuarea pe clickpentrufemei.ro.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU