Alexandra Silvia Greţa din Turda a fost votată drept Prima Mamă a emisiunii Schimb de mame!

Alexandra Silvia Greţa din Turda a fost votată drept Prima Mamă a emisiunii Schimb de mame!

Alexandra Silvia Greţa a fost votată de telespectatorii emisiunii Schimb de mame, difuzată de către Prima TV în fiecare duminică, de la ora 20.00, drept Prima Mamă a sezonului 27. Cea care a câştigat este din Turda şi este convinsă că oamenii au votat-o pentru că are un mod mai nonconformist de exprimare. Alexandra a locuit timp de o săptămână în casa mamei de schimb, Ionela, din satul Corjăuţi, judeţul Botoşani, unde a dat peste o familie cu 4 copii, o gospodărie mare, cu animale multe şi treburi care nu au suportat vreo amânare. Alexandra a trebuit să se descurce în locul Ionelei, preluând sută la sută sarcinile din casă. Ea şi-a impus punctul de vedere încă de la început, dar tatăl nu s-a lăsat înduplecat, iar ajutorul acestuia a întârziat să apară mai ales că gemenele familiei, de numai trei anişori, i-au acaparat şi aşa destul timp mamei de schimb, darămite să se mai ocupe şi de curăţenie, animale, mâncare. Toate lucrurile s-au schimbat într-o zi, în care Alexandra a decis că e momentul să pună piciorul în prag.

Despre participarea la emisiunea Schimb de mame, Alexandra spune că: „A fost o experienţă minunată, o curiozitate şi am văzut cum trăiesc şi alte familii faţă de cum e familia mea.” Noua câştigătoare a emisiunii s-a întors acasă, la Turda, cu gândul însă la cele patru copile pentru care a fost mamă de schimb. Drept urmare, din cei 2000 de euro pe care i-a câştigat ca premiu, vrea să le ajute: “În primul rând aş vrea să le cumpăr nişte cadouri celor 4 fetiţe a căror mamă de schimb am fost. O să le cumpăr haine, că au nevoie, nu o să le trimit bani pentru că aşa nu o să se rezolve nimic. Restul o să-i distribuim noi, o să avem noi grijă de ei.” Întrebată dacă ar mai participa la emisiune a spus că oricând ar mai face asta.

PrimaTV continuă înscrierile pentru sezonul 28 al emisiunii Schimb de mame! Doamnele care doresc să devină vedetele noului sezon Schimb de mame, difuzat pe PrimaTV, trebuie să aibă cel puţin un copil minor în familie şi o locuinţă cu cel puţin două camere locuibile, indiferent de zona ţării. În noul sezon, mamele care cred că pot face faţă provocărilor şi să se înscrie la unul dintre cele mai solicitante misiuni pe care o pot îndeplini: cea de mamă pentru altă familie.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon la 0727 224 974 sau la adresa de e-mailschimbdemame@paprikastudios.eu dar şi pe pagina oficială de facebook: www.facebook.com/schimbdemameoficial.

viewscnt

Din aceeași categorie