Andreea Ana Chiţoran din Timişoara a fost votată drept Prima Mamă de telespectatorii emisiunii Schimb de mame

Andreea Ana Chiţoran din Timişoara a fost votată drept Prima Mamă de telespectatorii emisiunii Schimb de mame

Andreea Ana Chiţoran este din Timişoara şi nu şi-a imaghinat vreodată că oamenii o vor alege pe ea drept “Prima Mamă”. Vestea că a fost votată de fanii emisiunii Schimb de mame a bucurat-o teribil şi ea a primit cu încântare premiul. Andreea a locuit timp de o săptămâna în casa mamei de schimb de la Isaccea, din Tulcea, într-o familie cu nu mai puţin de cinci copii. Pentru ea a fost un şoc dar pentru Vasilica, mama care a ajuns la Timişoara, săptămâna petrecută departe de familia ei a fost un răsfăţ. În vârstă de 35 de ani, Andreea Ana Chiţoran este căsătorită de aproape şase ani, are doi copii de care niciodată nu a stat departe nici măcar o zi. Experienţa de la emisiunea Schimb de mame de la Prima Tv i-a adus o premieră şi din acest punct de vedere. Dar, trecând peste dorul de copii, Andreea consideră excepţională provocarea de la Schimb de mame . Pentru că a fost votată drept “Prima Mamă”, Andreea a primit premiul cel mare, în valoare de 2000 de euro. Ce va face cu banii? De profesie inginer geodez, Andreea vrea să îşi cumpere un aparat nou pentru măsurat densitatea pământului.

PrimaTV continuă înscrierile pentru noul sezon al emisiunii Schimb de mame! Doamnele care doresc să devină vedetele noului sezon Schimb de mame, difuzat în fiecare duminică pe PrimaTV de la orele 20.30, trebuie să aibă cel puţin un copil minor în familie şi o locuinţă cu cel puţin două camere locuibile, indiferent de zona ţării. În noul sezon, mamele care cred că pot face faţă provocărilor să se înscrie la unul dintre cele mai solicitante misiuni pe care o pot îndeplini: cea de mamă pentru altă familie.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon la 0727 224 974 sau la adresa de e-mail casting@paprika-latino.com! dar şi pe pagina oficială de facebook: www.facebook.com/schimbdemameoficial.

viewscnt

Din aceeași categorie