FoodPro Preloader

Anna Safroncik își păstrează greutatea cu…. burgeri și cartofi prăjiți!


Anna Safroncik, Aurora din „Pasiune toscană”, se luptă cu pierderea kilogramelor și lipsa apetitului de foarte multă vreme. Frumoasa actriță ucraineancă a povestit cum stresul și stările de nervozitate îi scad pofta de mâncare, cauzându-i reale probleme. Ori de câte ori apare o schimbare semnificativă în viața ei, dacă se confruntă cu o perioadă stresantă sau dacă ceva o îngrijorează sau o enervează, resimte totul în stomac și nu mai poate să mănânce.
 
Stresul îmi închide stomacul, iar în perioadele stresante abia reușesc să mănânc un fruct. Pentru a recâștiga câteva kilograme trebuie să scap de tensiuni și mă răsplătesc cu ceva ce îmi place”, spune Anna
 
Lipsa unei alimentații regulate i-a adus probleme de sănătate, de la irascibilitate și schimbări de stare până la scăderea tensiunii și senzația de oboseală și slăbiciune. A pierdut mult în greutate și toate efectele s-au văzut inclusiv la nivelul pielii care a devenit palidă, ternă, obosită.
 
Nu o mai putea ține așa și a decis să schimbe ceva în viața ei. Încearcă să reducă pe cât posibil stresul, perioade în care mănâncă sănătos, cu mult pui, salate, orez alb sau paste cu ton. Însă în perioadele de stres a ales o nouă metodă de a reduce tensiunea: consumă doar alimente care îi plac cu adevărat și nu sunt în meniul ei zilnic obișnuit, multe din ele fiind alimente grase și grele, ceea ce pentru mulți ar părea o nebunie. Se răsfață și mănâncă burgeri, chipsuri, paste carbonara, cartofi prăjiți și altele pe care nici nu vrea să le rostească. Și pentru ea funcționează!

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU