Ce fel de persoana esti, in functie de zona corpului pe care te stergi prima data dupa dus

Ce fel de persoana esti, in functie de zona corpului pe care te stergi prima data dupa dus
Da, s-au facut si astfel de studii. Se spune ca obiceiurile pe care le ai dezvaluie multe despre caracterul si abilitatile tale de orice fel.

Asadar, daca prima data de stergi pe fata, inseamna ca esti o persoana activa. Iti place sa fii mereu in centrul atentiei si nu te sperie deloc experientele noi. De asemenea, iti place sa fii lider.

Daca te stergi prima data pe par, inseamna ca ai un simt practic extrem de dezvoltat. Iti place munca, te dedici trup si suflet job-ului pe care-l ai si nu te deranjeaza sa stai peste program.

Persoanele care se sterg intai pe piept sunt tandre si loiale. Pot fi prieteni de nadejde si parteneri fideli, insa au un defect: uneori sunt prea creduli.

Se spune ca oamenii un pic lacomi au tendinta de a se sterge intai pe abdomen cand ies de la dus. Cauta cu orice pret sa se imbogateasca si chiar reusesc, spre invidia unora dintre cei din jurul lor.

Daca te stergi intai pe maini, ai tendinta de a detine mereu controlul. De asemenea, esti o persoana care nu suporta dezordinea si mizeria.

Cei care se usuca pe spate imediat dupa ce ies din dus sunt persoane carora le place sa fie "altfel". Au o imaginatie debordanta si nu se supun regulilor.


Sursa: libertatea.ro
viewscnt

Din aceeași categorie