Cele mai bune 5 filme cu Matt Damon

Cele mai bune 5 filme cu Matt Damon


Matt Damon, actorul principal din filmul Suburbicon, pe care îl puteţi vedea pe Prima TV, este, la doar 49 de ani, un nume faimos la Hollywood.

Este unul dintre cei mai iubiţi actori americani, iar acest lucru se vede şi în box-office de fiecare dată când apare un film cu Matt Damon.

A participat la zeci de producţii de succes, însă în acest articol găsiţi cele mai bune cinci filme cu Matt Damon.

Născut şi crescut în Cambridge, Massachusetts, Damon a devenit celebru în 1997, când a scris şi a jucat în Good Will Hunting, primul film de pe lista noastră, alături de Ben Affleck.

Cei doi au câştigat Oscarul şi Globul de Aur pentru scenariu.

Saving Private Ryan. Super-producţia despre debarcarea în Normandia realizată de Steven Spielberg îl are pe Matt Damon în rolul soldatului Ryan. Un film extrem de realist, unul dintre cele mai bune despre cel de-Al Doilea Război Mondial.

Un alt film extrem de apreciat cu Matt Damon în rolul principal este Talentatul Domn Ripley, din 1999. Acest film, despre un tânăr criminal care îşi însuşeşte identitatea unui alt bărbat, a atras laudele criticilor în utlimii douăzeci de ani.

Pe locul 4 în top este filmul regizat de Martin Scorsese, The Departed, despre organizaţiile interlope şi poliţia din Boston. Un thriller cu spioni şi agenţi sub acoperire care vă va ţine ca pe ace până la final.

Încheiem cu Suburbicon, unul dintre cele mai recente proiecte ale lui Matt Damon, FILM PE CARE IL PUTETI URMARI IN CURAND LA PRIMA TV. O comedie neagră regizată de George Clooney în care situaţiile dau din rău în mai rău, iar personajele sunt puse în faţa unor situaţii de-a dreptul neaşteptate.

viewscnt

Din aceeași categorie