FoodPro Preloader

Cele mai bune 5 filme cu Matt Damon


Matt Damon, actorul principal din filmul Suburbicon, pe care îl puteți vedea pe Prima TV, este, la doar 49 de ani, un nume faimos la Hollywood.

Este unul dintre cei mai iubiți actori americani, iar acest lucru se vede și în box-office de fiecare dată când apare un film cu Matt Damon.

A participat la zeci de producții de succes, însă în acest articol găsiți cele mai bune cinci filme cu Matt Damon.

Născut și crescut în Cambridge, Massachusetts, Damon a devenit celebru în 1997, când a scris și a jucat în Good Will Hunting, primul film de pe lista noastră, alături de Ben Affleck.

Cei doi au câștigat Oscarul și Globul de Aur pentru scenariu.

Saving Private Ryan. Super-producția despre debarcarea în Normandia realizată de Steven Spielberg îl are pe Matt Damon în rolul soldatului Ryan. Un film extrem de realist, unul dintre cele mai bune despre cel de-Al Doilea Război Mondial.

Un alt film extrem de apreciat cu Matt Damon în rolul principal este Talentatul Domn Ripley, din 1999. Acest film, despre un tânăr criminal care își însușește identitatea unui alt bărbat, a atras laudele criticilor în utlimii douăzeci de ani.

Pe locul 4 în top este filmul regizat de Martin Scorsese, The Departed, despre organizațiile interlope și poliția din Boston. Un thriller cu spioni și agenți sub acoperire care vă va ține ca pe ace până la final.

Încheiem cu Suburbicon, unul dintre cele mai recente proiecte ale lui Matt Damon, FILM PE CARE IL PUTETI URMARI IN CURAND LA PRIMA TV. O comedie neagră regizată de George Clooney în care situațiile dau din rău în mai rău, iar personajele sunt puse în fața unor situații de-a dreptul neașteptate.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU