FoodPro Preloader

Cele mai bune momente ale sezonului, în ultima ediţie a Cronicii Cârcotaşilor de dinainte de vacanţă

Miercuri seară, de la 20:30, la Prima TV, Cronica Cârcotaşilor face o recapitulare a celor mai importante evenimente din acest an. După un sezon în care Şerban Huidu, Ioana Petric și Codruţ Kegheş și-au făcut cu brio datoria, a venit momentul bilanțului. Fanii Cronicii vor vedea cele mai bune momente din acest an precum și bâlbe sau gafe ale politicienilor, sportivilor sau a vedetelor tv, o succintă recapitulare a celor mai bune momente care au ajuns, miercuri de miercuri, în emisiunea difuzată la Prima TV.

Codruț Kegheș binecunoscut ca Dezbrăcatu’ ne spune că: ”Sezonul acesta a fost o nebunie, am avut subiecte cu carul şi am avut oameni dragi pe lângă mine. Petreceţi toată vara, vă bronzaţi, vă înnegriţi după care faceți bani de rechizite, de murături, de tot ce mai aveţi dumneavoastră nevoie şi miercurea să nu uitaţi să apăsaţi pe Prima TV de la 20:30.”

Ioana Petric cârcotașa de serviciu consideră momentul 20 20 memorabil iar personajul care a rămas pe retina ei este ”unica și inegalabila doamna Dăncilă”.

Nu ratați miercuri, 13 iunie, de la ora 20.30 o ediție Best of a Cronicii Cârcotașilor la Prima TV.

 

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 37 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România intră într-o binemeritată vacanță începând cu 13 iunie.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU