FoodPro Preloader

Cele mai infidele zodii

Motivele pentru care oamenii înșală sunt diverse. Însă, nu toți recurg la asta. Astrologii spun că este scris în stele cine este predispus să caute pe altcineva în timp ce este într-o relație. Iată care sunt cele mai infidele zodii!

Cele mai infidele zodii. Scorpion

Este zodia cu cel mai mare apetit...sexual. De aceea, se poate ca cei născuți sub acest semn zodiacal să caute în altă parte ce nu găsesc la partener. Atunci când Scorpionul își dorește ceva, fie că este vorba de o relație cu o altă persoană sau un lucru, nu se va opri de la nimic până nu-și va îndeplini dorințele. El poate recurge și la minciună și manipulare dacă este necesar.

Însă, atunci când iubesc cu tot sufletul, Scorpioni sunt foarte loiali și implicați sută la sută în relație, astfel încât înșalatul are mai puține șanse. Mai important, o viață sexuală intensă nu ar trebui să fie în centrul relației cu un Scorpion. Odată ce unui Scorpion i s-a fixat în minte că vrea să obțină în altă parte ce nu găsește la partener sau să părăsească relația, nimic nu va schimba decizia lor.

 

VEZI CARE SUNT CELELALTE 3 ZODII IN CARE NU POTI AVEA INCREDERE

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU