FoodPro Preloader

Celebritatile care au frati sau surori, dar despre care nu citesti niciodata!

Apar pe covorul rosu, incaseaza sume cu multe zerouri, au o cariera stralucita si o viata de invidiat. Sunt vedetele de la Hollywood, cele pentru care lumina reflectoarelor este asemenea rasaritului de soare. Viata lor este pusa adesea pe tapet, dar unii dintre ei reusesc sa pastreze sub lacat povestile lor de familie. Stiati ca Jennifer Lopez are o sora sau ca faimosul Brad Pitt are un frate ce traieste sub anonimat complet?

Aflati in randurile ce urmeaza care celebritati si-au ascuns fratii sau surorile:

J-Lo si Lynda Lopez

J-Lo este unul dintre cei mai bine platiti artisti ai lumii. Se bucura de succes, are o familie frumoasa si nu isi arata varsta. Conturile de pe retelele sociale au milioane de urmaritori, dar stiati ca are o sora mai mica cu doi ani? Daca Jennifer Lopez nu are o problema in a fi in centrul atentie, Lynda Lopez, journalist la o televiziune, isi duce viata linistita sub anonimat.

Surorile Olsen mai au o sora

Mary-Kate si Ashley Olsen sunt mai tot timpul o aparitie pe covorul rosu. Dar chiar si unii dintre cei mai mari fani ai lor nu stiu despre sora lor Elizabeth Olsen! Elizabeth este si ea actrita.

Primul fiu al lui Will Smith

Will Smith, fost print de Bel Air, are un fiu si din prima casatorie cu Sheree Zampino. Trey Smith are 25 de ani si nu este in lumina reflectoarelor asa cum sunt fratii sai Willow si Jaden. Insa, Trey a fost jucator de fotbal in scoala, a cochetat cu muzica si a este model pentru o companie de incaltaminte sportive.

Emma Watson din Harry Potter are un frate

Emma Watson, actrita celebra dupa ce a jucat in are sie a un frate mai putin celebru. Alex Watson este numele sau, iar cei doi seamana destul de bine. Fratele ei este manechin, aparand in numeroase campanii Burberry.

Brad Pitt are si el frate

Brad Pitt a castigat mai mult decat fratele sau Doug Pitt, este faimos, a avut relatii cu femei la fel de celebre si este un sex simbol. Dar cine a auzit de Doug Pitt? Prea putina lume, iar asta se datoreaza discretiei pastrate de artist.

Rihanna si fratele nestiut

Regina insulei Barbados, Rihanna(Robyn Rihanna Fenty) are un frate mai mic, Rajad Fenty. In ciuda distantei si a timpului limitat petrecut impreuna, cei doi par a fi foarte apropiati.

Eminem la puterea a doua

Eminem are un frate, de asemenea, rapper, dar care nu s-a bucurat de succesul lui Marshall Mathers. Numele lui este Nathan Kane Mathers si a crscut alaturi d eo familie adoptiva.

Ashton Kutcher, un frate geaman cu un destin incercat

Ashton Kutcher este un tip amuzant care primeste multa dragoste. Kutcher si-a facut un nume urias si are o sotie la fel de cunoscuta, Mila Kunis. Dar stiai ca are un frate geaman? Numele fratelui este Michael, insa, din pacate are paralizie cerebrala.

Penelope Cruz si Monica Cruz

Penélope Cruz si-a facut debutul in lumina reflectoarelor la 16 ani. Nu a avut niciodata o problema in a sta in fata camerei de filmat. Insa, Monica Cruz, sora actritei cocheteaza si ea cu cinematografia si dansul, dar nu la acelasi nivel. Cele doua au impreuna si o linie vestimentara.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU