CONNECT-R îşi organizează cea mai spectaculoasă zi de naştere! 4000 oameni la #ZiualuiŞtefan

CONNECT-R îşi organizează cea mai spectaculoasă zi de naştere!  4000 oameni la #ZiualuiŞtefan

Autor al unui hit care încă ne ţine cu refrenul pe buze după mai bine de 5 ani, Connect-R a decis să-şi petreacă într-un mod unic cea de-a 37-a aniversare. Artistul şi-a invitat prietenii din muzică şi miile de fani care vor să-i fie alături într-o zi unică, la primul său concert pe scena Sălii Palatului, concert pe care speră să-l transforme într-o mare petrecere cu prieteni noi şi vechi.

Legat de acest eveniment, simpaticul cântăreţ mărturiseşte: "Connect-R - artistul e doar o parte din Ştefan - omul şi consider că le datorez celor care l-au făcut "mare" pe Connect-R să vadă mai de aproape şi omul din spatele poveştilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susţin primul meu concert la Sala Palatului pentru că abia acum am reuşit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost şi sus şi jos şi m-am observat în ambele ipostaze. Nu ştiu un mod mai frumos de a îmi sărbători ziua de naştere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi. E pentru prima oară când, de ziua mea, voi avea şi familia şi prietenii şi fanii într-un singur loc."

În cadrul concertului-aniversare cu 4000 de invitaţi "Eu sunt Ştefan" de pe 9 iunie 2019 de la Sala Palatului, Connect-R ne va cânta hitul care a stat în topuri săptămâni la rând încă de la lansare, şi care încă se mai cântă an de an în fiecare vară pe plaje, terase şi la party-uri private. Pe lângă "Vara nu dorm", "Dă-te-n dragostea mea" sau "Noi ne potrivim", playlistul va conţine şi piese noi, ca "Semne" (cu Andra), "Piele albă, piele neagră" (cu Shift) sau Vrăjitori (cu Eliane). Alături de Connect-R vor urca pe scenă multe alte vedete pop pe care talentatul artist încă nu vrea să le dezvăluie, dar şi invitaţi din zona muzicii lăutăreşti. Biletele au preţul cuprins între 35 lei şi 160 lei şi tocmai au fost puse în vânzare aici:http://bit.ly/EuSuntStefan

Între timp, însă, tot mai multe vedete au confirmat implicarea în #ZiualuiStefan, eveniment creat de artist pe o reţea de socializare. Andra, Nicole Cherry, Antonia, Alex Velea, Lino Golden, Pepe şi alţii au postat pe conturile lor de social media aderarea la ideea curajoasă a lui Connect-R.

Aşadar, pe 9 iunie 2019, începând cu ora 20:00, ne vedem la ziua de naştere a lui Ştefan Mihalache, cunoscut publicului drept Connect-R, alături de alţi 4000 de prieteni şi fani, în cadrul unui spectacol unic, cu numeroase vedete, atât pe scenă cât şi în public.

“Eu sunt Ştefan” este un eveniment organizat de Sprint Music şi promovat de HTag PR.

*** Read more

Ştefan Mihalache a devenit cunoscut publicului în vara anului 2007, când a lansat albumul "Dacă dragostea dispare". Ceea ce nu se ştie despre simpaticul artist este că nu ar putea trăi fără 3 lucruri în viaţa sa: muzica, familia şi Dumnezeu.

- Cu "Vara nu dorm", Connect-R a stat în topurile muzicale 22 săptămâni

- În 2014, piesa "Corso", alături de Corina, a fost aleasă pentru coloana sonoră a spotului de campanie pentru îngheţata Corso

- Connect-R a obţinut numeroase premii: 3 la Romanian Music Awards, 4 la Romanian Top Hits, 4 la Media Music Awards şi alte 2 oferite de Radio România

- A colaborat cu artişti de top, precum Andra, Delia, Smiley, Loredana, Antonia, Alex Velea, Damian Drăghici, Nicole Cherry şi mulţi alţii.

viewscnt

Din aceeași categorie