Cum sa afli cine s-a uitat pe profilul tau de Facebook

Cum sa afli cine s-a uitat pe profilul tau de Facebook
Foarte multi dintre cei care avem cont pe Facebook suntem curiosi sa aflam cine ne verifica cel mai des profilul.

Cele mai multe aplicatii care pretind ca iti arata cine s-a uitat frecvent pe profilul tau de Facebook sunt false. Unele dintre ele cauta doar sa obtina acces la datele tale si la lista ta de prieteni, asa ca mai bine nu le dai "Like" sau nu le instalezi.

Cu toate ca Facebook nu-i arata niciunui utilizator cine i-a verificat profilul, unii spun ca ne sugereaza, prin diverse metode, cine ar fi "urmaritorii" nostri cei mai apropiati.

Se spune ca lista de prieteni este un indiciu in acest sens. Cand te uiti pe propriul profil la sectiunea "Friends" ("Prieteni"), iti apare o lista cu nume aparent intr-o ordine aleatoare.

De fapt, este posibil ca o parte dintre acesti prieteni sa fie asezati in ordinea frecventei cu care se uita la tine pe profil.

Ai remarcat, probabil, deja, ca primii care apar in acea lista sunt cei cu care comunici cel mai des pe Facebook Messenger, cu care schimbi cele mai multe "Like-uri" si comentarii la postari.

Cu toate acestea, daca observi, printre primii prieteni, persoane cu care nu prea vorbesti pe Facebook, sunt mari sanse ca ei sa apara acolo pentru ca se uita des pe profilul tau. Aceste informatii nu au fost, insa, confirmate de Facebook.
viewscnt

Din aceeași categorie